Mi 3 éve úgy oldottuk meg a kirándulást, hogy többen összefogtunk és kibéreltünk egy maszek kis hajót. Nem volt flancos, mint a kalóz hajó, de csak mi voltunk rajta.
Fele annyiba került, mint, ha fakultatívval mentünk volna, nem nyomorogtunk, ráadásul olyan helyen kötött ki a bácsika, ahol a nagy hajók nem tudtak. Ugyan oda vitt el minket, ahova a fakultatív szólt, csak lényegesen olcsóbban és nem nyomorogtunk.
Ha olyan lesz a társaság, érdemes összefogni, mert sokkal olcsóbban megússzátok.
Augusztus 23.-án indulunk és már tűkön ülök.Tavaly Lefakadra akartam menni,de nem jött össze és most oda is eltudok menni,meg Ithakára is,Kefalóniára,szóval elégedett vagyok nagyn!
Tavaly még útitársat is az interneten kellett hajtanom,de idén már van szerencsére
Ez egy szuper ötlet!Erre nem is gondoltam,de megosztom a többiekkel is és döntünk madj.Annyi mindent szeretnék megnézni,hogy nem is tudom,hogy autót kell bérelni vag yinkább hajót...?!
Andra | #147665 | 2010-08-05 11:57:13 | Válasz a #147662. hsz-ra
Virág!
Örülök, ha tudtam ötletet adni. Nekünk nagyon bevált,mert a bácsika jóval olcsóbban vitt el minket.
A kalóz hajó jóval pofásabb volt,de egy kis túlzással, azon szinte már az árbócon is emberek csüngtek, annyian voltak rajta.
És a bácsika ebben az öbölben kötött ki, amire sokan azt mondták, hogy olyan, mintha egy Karib tengeri parton lennénk.
Én még ilyen homokos tengerparton nem voltam. Egy ici-pici apró kavics se volt sehol, csak a finom, fehér, puha homok. A víz kristály tiszta volt.
Vrika Beach-nek hívták a helyet, ahol kikötött, beteszek ide képet róla.
Andra | #147666 | 2010-08-05 11:58:52 | Válasz a #147665. hsz-ra
Andra | #147681 | 2010-08-05 13:11:14 | Válasz a #147667. hsz-ra
Breki!
A hajó nevét nem tudom sajnos, de otthon megnézem a képeimet, mert lefotóztam, hátha rajta lesz.
Egy kis csotrogány halász hajó volt és egy bácsika vitt el vele.
Elvitt minket a kék barlangokhoz is, kikötött ezen a Vrika Beachen is és elvitt minket Gaiosba is, ott eltöltöttünk pár órát és visszavitt minket.
Andra | #147688 | 2010-08-05 13:56:58 | Válasz a #147681. hsz-ra
Ez is a Vrika Beachnél készült, ennyire tiszta volta víz.
Ekkora tengeri csillagot is fogtak
Meg sünit is
Andra | #147690 | 2010-08-05 14:03:45 | Válasz a #147667. hsz-ra
Közben megnéztem az ide feltett fotóalbumomban és felraktam a hajóról a képet is. Próbáltam belinkelni, de nem ment.
A Parga-s albumom 196. képe az, Parga Express van a kis hajóra írva.
Nem egy szárnyas hajó, de a célnak megfelelt.
Szóval a nagy dilemmám :Ion szigeteki hajó túra,vagy Paxos Antipaxos?és ha igen melyik hajóval?nem szeretjuk a nagy tömegnyomort,és .Sajnos két hajókázásra meg nem lesz pénzünk.21 én indulunk HURRÁ.