Én úgy emlékszek, hogy a fakultatív kirándulással a kalóz hajóval viszik az embereket, azon viszont nyüzsögtek.
Persze sokan a gyerekek miatt szálltak fel arra, mert amúgy tényleg jól nézett ki, viszont én megőrültem volna ennyi embertől.
És ekkor szúrtuk ki ezt a kis hajót.
A Ion szigeteki hajó túráról nem tudok nyilatkozni, mert azon nem voltunk, ez a Paxos-Antipaxos kirándulás nekünk tetszett.
Elindultunk a kis hajóval, megálltunk a kék barlangoknál, utána kikötöttünk a Vrika Beachen, ahova a fakultatívosok nem jöhettek , itt pancsoltunk talán 2 óra hosszát, aztán áthajóztunk Gaiosba, ott is pár órát lehetett barangolni és a végén haza.
Szia Andra!
Sajnos a következő évben a hajót már a kikötő végén mint roncs találtuk meg.
A kapitányunk mint nyugdíjas fel-fel tűnt, sétálgatott a mólón, néha vizitaxizott.
Remélem Tolóban is jól fogod érezni magadat!
Ma befizettük a pargai nyaralásunkat Walteréknél!Aug. 30-án indulunk!!!!
Médea! Pont e között a 2 kirándulás között vacillálunk mi is. A Paxos-Antipaxos-t szerintem privátban érdemes lebonyolítani. Sokkal jobban járunk anyagilag. Viszont a Jón tengeri kirándulást is nagyon szeretném, igaz, baromi drága (40-45 euro)
[quote="Fazika"]Ma befizettük a pargai nyaralásunkat Walteréknél!Aug. 30-án indulunk!!!!
Médea! Pont e között a 2 kirándulás között vacillálunk mi is. A Paxos-Antipaxos-t szerintem privátban érdemes lebonyolítani. Sokkal jobban járunk anyagilag. Viszont a Jón tengeri kirándulást is nagyon szeretném, igaz, baromi drága (40-45 euro) [/quote
Szia mi is velük megyünk és ugyan akkor
Írtam privát üzit e-mail címmel. Szólj, ha nem megy át!
Én ma bent voltam a walter szolnoki irodájában. Egy idősebb, de nagyon kedves hölgy fogadott. Norbi éppen pargán van. Holnap majd én is hívom, mert az utazási szerződésünket nem tudta kinyomtatni a hölgy.
szuper mi a népligetben szállunk fel.Lehet a végén beiktatjuk mind a kettöt .csak még én Vikoshoz is szeretnék elmenni Ioanninával egybekötve ami egész napos program és még ott van Acheron is meg azért elméletileg pihenni megyünk.Mi a Christinában leszünk.
Szerintem a Paxos-Antipaxos hajóutat válasszátok és mindenképpen vigyetek majd a hajóra sapit illetve naptejet+egy könnyű kis pulcsit ha nagyon fújna a szél