Az Aretiben már voltam párszor, egy idős házaspár a tulaj, ők laknak a földszinten. Egy nagyon egyszerűen berendezett apartmanház, kicsi, de tiszta apartmanokkal. Az ágyak jók. Az öregek fiáé a város egyik cukrázdája isteni óriás palacsintákkal.
Minden szoba légkondis, plusz euróért bekapcsolható. A TV-n nézhetőek a műholdas magyar adók.
Helyileg, ha a tenger felé nézünk akkor a baloldali első utca (Efterpis), és a tengerrel párhuzamos második utca (Iras) sarkán a második ház. Bár a városka szélén van, nincs tőle semmi sem messze a település méretéből adódóan.
Ha van még kérdés csak írjad! Idén megyünk ötödszörre OB-re!
Kedves Kalinb!
A buszra a nyakpárna bőven megteszi. Én ugyan szoktam vinni kispárnát, de csak azért, mert én a sajátomon szeretek aladni. Pélédet, max. egy vékony polárplédet, de ha ilyen marad az idő, arra sem lesz szükség. Ettől függetlenül én egyet (kettőnknek) szoktam vinni.
A part Olympic Beach-nél jó homokos. Gyékényt ne cipeld innen. Ott is vehetsz 1 euróért, ha úgy látod, hogy neked kell. Egyébként javalom, hogy inkább vigyél egy könnyü vászon anyagot, lepedőt. Megteszi egy régi, használaton kivüli abrosz is. Ezt leterited és erre rakhatod a törölköződet. Sokkal könnyebb, kisebb helyet foglal a csomagban. Viszont a homok nem tapad bele (mint a törölköző bolyhaiba). Könnyen lerázhatod róla
Köszi, Keve!
Tudod olyan egyszerű útmutatásra gondoltam, hogy pl. lemész a strandra ott jobbra / balra fordulsz, stb. Nem tervezek Google Earth-el Olympic Beachen éttermet keresni. Csak egy éjszakát töltünk ott, ezért célirányosan mennénk a jó étteremhez, nem keresgélnénk.