A felhõsödés mondjuk jelenleg le se ér a Sithonia azon részébe, ahol Sarti van. A 26fok végül is nem rossz, de jobban örülnék 29-30 foknak:)
Inkább nem nézek idõjárás jelentést, mert csak idegeskedek rajta:D
Most nézem,hogy te is mindjárt indulsz!!!Neked is minden jót!Bár a körutazáshoz nem is kell nagy meleg!Emlékszem,mikor Mükénét néztük meg 150 fokban,délben,nagyon nehéz volt felmenni.De ki ne hagyd!Fantasztikus élmény,nekem az egyik legszebb emlékem...ezen most elandalodtam...
dijuska!
Csinálj sok képet,mert mindent látni szeretnék,nekünk még sok van hátra...mikor a tenger vize körülcsorog a bokádon,gondolj itthon rekedt hellasz-társaidra!
Köszönöm a jókívánságot, de már keményen dolgozom rajta, hogy egy héttel eltoljam az indulást… Minden szállást egyénileg és közvetlenül foglaltam, s ez mos jól jött. Már a lényeget el tudtam intézni, így csak egy héttel késõbb indulunk; addig csak javul valamit az idõ, melegszik a víz is. Én sem vágyom hõségre, de azért jó lenne jóízûen fürödni is… Mykene is szerepel a programban… Azért bízom benne, hogy a most Sartira utazók sem lesznek csalódottak; drukkolok nekik!
Kérdés, hogy mennyire lesz kedvem vízbe menni, mert ha hideg lesz...
Mindenesetre mindenkit üdvözlök, nem biztos, hogy ma belépek még ebbe a topikba! Holnap délben indul a busz a Felvonulási térrõl!
Sok mindenrõl volt már szó, de arról szinte semmi, hogy milyen az orvosi ellátás Sartin. Tud errõl valaki valami bõvebbet?
Süni | #29633 | 2007-05-31 12:11:44 | Válasz a #29627. hsz-ra
Természetesen van orvosi ellátás, szükséges az E-111 eü. kártya, illetve baleset-, betegség biztosítás szerintem még jobb. Én már fordultam orvoshoz segítségért, ott helyben kaptam a nap allergiámra krémet térítés nélkül. Szinte késõ éjszakáig nyitva van az orvosi rendelõ, igaz kell is, elég sok motoros baleset történik. kb. 3-4 évvel ezelõtt Sartin láttam olyan orvosi rendelõt is, ki volt írva, hogy magyarokat térítésmentesen ellátnak. A fõtéren több helyen is van rendelõ. Nem baj ha tudjuk hol találjuk, de kívánom hogy ne kelljen igénybe venni. üdv. süni
Köszi szépen a választ. És megértik a magyart is, vagy kell segítség?
Süni | #29642 | 2007-05-31 12:40:07 | Válasz a #29634. hsz-ra
Általában angolul beszél az orvos, de szinte minden orvosi rendelõben volt ott dolgozó kisegítõ fiatal, aki magyarul beszélt, ill. segített fordítani is ha kellett. Sõt annyira rendesek, hogy másnap arra sétálva megismertek és érdeklõdtek, hogy jobban vagyok -e és bármi gond van menjünk.
Hát azért ez megnyugtató. Fõleg ha gyerekek is vannak velünk. Persze lehet hogy velük van a kevesebb baj. Nekem tavaly pl. a hajókiránduláson ficamodott ki a vállam.