Szia Cilla!
Megkaptam az utasinfót az Aeolustól, mi juni.3.-án indulunk Rodoszra, kombinált utazással.Nekünk Pireuszból este 7 órakkor indul a komp, de nem irták meg a komp nevét, csak hogy kb. 10 óra az út, igy a nagy tengeren éjszaka fogunk utazni.Még nem voltam ilyen utazáson, ha van tapasztalatod, kérlek osszad meg velem. Nektek jó utat és kellemes nyaralást kivánok!
Szia Cilla, hát igen jó egy ügyes asszony a háznál. (Ez válasz Josza bejegyzésére, amit nem találok ) Nálunk is az én feladatom a pakolás, de az utóbbi idõben már a férjem is sokat segít, és ír külön listát a vinnivalókról. Hogy haladtok, már biztosan teli a bõrönd. Azért még remélem benéztek ide. Gyûlnek a jókívánságok!
Szevasz, Isten Hozott H.apci barátom!
Hát milyen volt a németeknél? Hogy sikerült az utad?
Nagyon hiányoztál a fórumon.
Köszönjük a jókívánságokat. Reméljük Zeus velünk lesz és szép idõt fog nekünk biztosítani. Jó kalandos utunk lesz, mindenféle lehetséges jármûvel. Reméljük minden jól sikerül.
Üdv: Josza
Kedves Cilla és Jozsa2!
Én is jó utazást és egy csodálatos nyaralást kívánok netktek. Sok szép élménnyel térjetek vissza és meséljetek nekünk!!! Kitartást a hosszú odaúthoz!
Szevasz, Isten Hozott H.apci barátom!
Hát milyen volt a németeknél? Hogy sikerült az utad?
Nagyon hiányoztál a fórumon...
Örülök, hogy örülsz, de azért ne ess túlzásokba! Ezek szerint már szétszórt vagy egy kicsit, amit mélységesen megértek, de azért - ha van idõd - nézz be még IDE is!
Szia Cilla!
Megkaptam az utasinfót az Aeolustól, mi juni.3.-án indulunk Rodoszra, kombinált utazással.Nekünk Pireuszból este 7 órakkor indul a komp, de nem irták meg a komp nevét, csak hogy kb. 10 óra az út, igy a nagy tengeren éjszaka fogunk utazni.Még nem voltam ilyen utazáson, ha van tapasztalatod, kérlek osszad meg velem. Nektek jó utat és kellemes nyaralást kivánok!
Szia Rózsavirág!
Nekünk sem írták meg a komp nevét, kinyomoztuk! Pireuszból 4.-én este hétkor csak egy hajó indul Rodoszra:
Ide írjátok be, és kiadja, hogy melyik a hajótok Itt pedig megnézheted a hajót
Mivel Ti éjjel utaztok, gondolkodjatok el azon, hogy mivel ez egy nagyobb hajó mint a jet, sokan visznek polifoamot és/vagy hálózsákot, és megágyaznak a földön, ezért nem szokott szólni senki. (Az más kérdés, hogy utána a repülõn vissza kell hozni!)
Ami a hajós utazásnál a legfontosabb, hogy csak annyi holmit szabad vinni, amit a két kezetekben (hátatokon) egyszerre hosszabb távon elbírtok! Nagyon gyorsan kell beszállni, nem lehet visszamenni semmiért, és ha sokan vannak, akkor elég nagy a sor és a tülekedés. Ilyenkor az alkalmazottak egyike ütemes sípszóval próbálja gyorsítani a menetet ! De utaztunk már úgy is, hogy csak páran lézengtünk a sok szinten, ez szerencse kérdése.
A csomagokat lent a tárolóban le kell rakni, úgyhogy amit éjjel használni akartok, azt külön táskába pakoljátok, és vigyétek fel magatokkal! (Még soha nem veszett el csomagunk!)
Ha erre elõre felkészülsz, akkor nem olyan drámai a helyzet, de aki megszokta, hogy a busz úgy is mindent elvisz, az megszakad, mire feljut a hajóra (mint mi is elõször ).
A hajó nagy, kényelmes, lehet rajta mászkálni (azt hiszem öt szintes), szerintem nem lesz helyjegyes ülésünk, mert az már külön pénz (az olyan, mint a buszon, repülõn van), hanem mindenki keres magának szimpatikus helyet, legjobb a zárt fedélzet, mert ott látni is lehet, és a nap, hideg vagy szél nem zavar. Ott vannak asztalok székekkel, kényelmesen el lehet helyezkedni. Vannak akik a bárban alszanak a padokon, azoknak sem szoktak szólni.
Hát hirtelen ennyi, ha van még kérdésed holnap estig vagyunk.
Nektek is nagyon kellemes nyaralást, és minden jót!
Cilla és Josza
Csatlakoznék én is a "jó utat, érezzétek jól magatokat" kivánságokhoz!
üdv és szerintem mindenki várja majd a beszámolótokat
Kedves Dzsajni!
Neked is nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat. Már csak egyet alszunk itthon és a holnap éjszaka már a buszon köszönt ránk. Hozunk sok fotót és beszámolót is.
Üdv: Cilla és Josza
Szia Cilla!
Köszönöm a tájékoztatást, azt még elfelejtettem kérdezni az irodától is,
hogy du.5-kor ér kb. Pireuszba a busz állitólag, ott kiszállunk és szélnek
eresztenek, vagy szokott jönni a csoporttal utaskisérõ?
Szia Rózsavirág!
Az Aeolussal még mi sem kompoztunk, de gondolom lesz utaskísérõ, mert a busz szerintem visszafordul Pireuszból, a hajójegyeket pedig nem szokták kiadni a kezükbõl, biztos el kell számolni vele.