Mi úgy tervezzük, hogy aug. 9-én délután érünk oda (Nei Pori vagy Olympic esetleg Paralia...), és arra gondoltunk, hogy ott helyben keresnénk valami stúdió szobát. Ez utazási irodán keresztül kb. 30.000Ft/fõ/7 nap (last minute). Mi a véleményetek? Arra számítunk, hogy helyben olcsóbban kapnánk szobát.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Érdemes megreszkírozni?
Szia dodus.
Köszönöm a telefonszámot,holnap felhívjuk,és feltétlenül megemlítünk benneteket.
Citrus!
Ahogyan dodus is írja ezen a részen nehezen lehet jellegzetes Görög stílusú házakat találni.De biztos nem lehetetlen.Majd még én is érdeklõdök
Szió
Katus
Szia Citrus.Felejtsd el a tipikus görög helyeket itt északon,ahoz le kell menned Tolóig.Még 500km.Ezek a helyek Siófok jellegüek.Ahoz jók,hogy könnyebben elérhetõ innen sok látnivaló.üdv.
Katus, inkább görögöst szeretnénk,mindig a helyi sajátosságokat keressük, mint a modern európai apartmanokat! Olympic az pont jó lenne,megpróbáljuk a Dodus féle szállást !
köszi a sok infót!
Szia Katus.Itt a tel.sz:Vasiliou Ilias tel/fax:(+30)23510.61694
tel:(+30)23510.76345.Perfect német szer-horvát nyelven beszél.Még a görögök közûl is kiemelkedõ a kedvessége.Ha felhívnád légyszives mond meg neki,hogy attól van a szám akinek az autója elromlott.Mi voltunk ott 2 gyerekkel aki gyorsan és sokat beszél.Köszi.
Paralia kissé zsúfolt,üdülõváros.Olympic Beach-en nem voltam még,dodustól biztos többet tudsz majd meg.Nei Porit Mi nagyon megkedveltük,de oda irodától béreltünk apartmant.Bár van egy ismerõs kint élõ Magyar hölgy akinek van szállása is,de nem igazán Görög/hangulatú hanem inkább tipikus apartmanház jellegû az Õ háza.Meg nem igazán vonzó helyen.VISZONT NEM TÚL DRÁGA.Nei Poriban sok kiadó házat láttam,szerintem nagy valószínûséggel lehet találni így Július végén Augusztusban is.De meglehet az is,hogy akár 3 perc alatt,de akár több órai keresgéléssel.
Küldök egy oldalt talán sikerül ott is keresgélni.
Üdv. KATUS
http://www.travelpage.gr/greece/Nei_Pori/Hotels.htm
Szia.Mi 2 hete jöttünk haza Olympic Beachról.Ott kerestem szállást,kb 3 perc és találtam.Tengerpart 70 m.Illias apartman,atulaj full kedves segítõkész.Három személyes app. mi négyen voltunk benne 2 gyerek két felnõtt.Gyönyörû tiszta fõ szezon klíma tv 40euro/nap.Tel.sz ha kell küldöm.
Mi elõször mennénk Görögo-ba és Paralia/Olympic/Nei pori vmelyik a 3-ból lenne az uticél.
DE szeretnénk vmi kedves-görögös magánszálláson lakni és ott helyben ezt kiválasztani!
Van esély szted és tudsz esetleg itt jó helyeket?
elõre is köszi!
Citrus
Szia Orbani.
Nem tudok hiteles konkrétumokat leírni,mert eddig nem foglaltam szállást náluk.De próbáltam és nem rajtuk múlt a dolog sikertelensége. Gyors és korrekt ajánlatokat kaptunk és kapunk bármikor,amikor felkeressük Õket.
Ismerõseim idén Sartira mennek a közvetítésük segítségével.
Katus
Orbani!
Mint írtam én is velük utaztam.Most jöttem haza keedden.Egy hét Vrasna és egy hét Sarti.Útitárs Utazási Iroda a nevük.Nyíregyházán vannak.Van nekik belföldiszállások.hu részük is.Van ismerõsöm aki rendszeresen általuk utazik belföldön.Eddíg nem volt gond.Ami nagyon jó,hogy tényleg jók a szállások amiket hirdetnek.Szerintem nyugodtan befizetheted a pénzt,ha az tetszik amit õk ajánlanak.
Tavaly szeptemberben a fõnökömnek itt foglaltam le a szállást Sartiban.Nem volt semmi gond.20%-ot kellett egy magyar bankszámlára befizetni a többit ott.
Te mit tudsz errõl az honlapról? Tudod ki áll mögötte? Én a 18. oldalon írtam le a kétségeimet vele kapcsolatban. Lehet, hogy te el tudod oszlatni õket? (Mármint a kétségeimet.)