Én mániákusan pakolok itthon minden tisztasági- kötszer-és mosódolgot, a kevéske gyûjtögetett pénzemet nem szeretem ilyenekre költeni. De van amibõl én is a mini kiszerelést viszem. Dezodort-wc illatosítónak. De szoktam kiürült miniflakonba tölteni pl.Domestost. Volt olyan hely, ahol szükség volt rá.
Igen, Karpuzi, csk kint kb. 3x annyiba kerül Amúgy a legjobb, hasonlóképp,amint írod, hogy ha a tusfürdõ stb. kb. háromnegyedig van tele és kint elfogy,akokr el lehet dobni, visszafelé pedig van hely mésnak, amit kint vesz az ember.
Én ezt úgy gondoltam, hogy tesápolóból és tusfürdõbõl ez is elég 1-2 napra amíg kint nem veszel rendes méretût. Tapasztalatom szerint fejenként 1 normál 250 ml-es tusfürdõ és testápoló simán elfogy kint 2 hét alatt, tehát a kicsit elviszed azt használod elsõ este aztán beugrasz egy közértbe és veszel normált ami elfogy a nyaralás végére, tehát nem kell se odafélé, se visszafelé nagy, nehéz és sok helyet foglaló flakonokat cipelni.
Andra.
Krétán az egyik apartmanban még szárítókötél sem volt, sõt, máshol is találkoztam ezzel a problémával. De volt ahol csipesz is, minden volt.
Sztem tulajdonosfüggõ.
Aki rutinos utazó, bizti minden ilyen apróságot bepakol, ha nem akar ott bosszankodni.
Karpuzi, én írtam ezt két nappal ezelõtt. Én is gondoltam már erre, de tusfürdõbõl tutira nem elég két hétre az a mini. Borotvahabban és hajhabban már azt visszük mindg, azt a kicsit, meg fogkrémben is, de tusfürdõnél és testépolónál nem mûködik. Amúgy meg nagyon jó ötlet!
Most vettem eldobható elektromos szúnyogrisztót. Chemotox, 45 napig használható, 650.- pénzbe került. Valami átlátszó lötty van benne. Tesztelve Nei poriban lesz 67 nap múlva
A készülék hatékony mûködtetése érdekében tanujunk meg célozni.....
Azt hiszem az off topicban olvastam valakinek a hozzászólásában, hogy a legnagyobb súlyt a bõröndben az illatszerek, tisztálkodószerek teszik ki. Ez valóban így van egyetértek.
Pontosan ezért idéntõl én kissé könnyítek ezen a dolgon amennyire lehet. A dm nevezetû illatszerboltban lehet kapni sampont, tusfürdõt, balzsamot, fogkrémet, folyékony mosószert, naptejet, hajlakkot meg még egy pár dolgot kis kiszerelésben 50-75-100 ml gyártótól függõen. Idén én ezekbõl beszereztem a legszükségesebbeket, mert kint is lehet mindent kapni szinte ugyanolyan áron. Jó persze nem túl szerencsés a nyaralást a szupermarketban kezdeni a tisztálkodószerek vásárlásával, de így nagyon meg lehet könnyíteni a bõrönd súlyát.
Most vettem eldobható elektromos szúnyogrisztót. Chemotox, 45 napig használható, 650.- pénzbe került. Valami átlátszó lötty van benne. Tesztelve Nei poriban lesz 67 nap múlva
Hát nem tudom,mert mi mindig augusztusba megyünk és baromi meleg van,és ennek ellenére mindig van nem kívánt látogatónk.
Niki
Ratio | #29592 | 2007-05-31 07:33:20 | Válasz a #29578. hsz-ra
Az nem lehet, hogy az idõpontnak is nagyobb szereoe van ebben? Talán a nagy meleg miatt késõbb jönnek? (ha nagy a meleg, nincs pangó édesvíz víz, akkor nincs annyi szúnyosg sem)