Sancho köszi a fordítást, meg az infót a pékségekről. Nyami:)
Ja, nem nagyon nézegettem a webkamerát, Fate-ékat láttam, mikor BéZsé szólt, többieket nem ismeretem fel, mikor valaki integetett és elcsíptem. Időm se volt nézni, a gépem meg behalt:(.
Ginaaa!
Igaza van Sanchonak. Marmarast nem szabad kihagyni! Csütörtöki napon érdemes átmenni, akkor van piac is. Bár mostanában többen is azt irták, hogy nem igazán tetszett nekik. Csalódás volt számukra. Én minden esetre imádtam. Mi szeretjük a piacokat és bár hová is megyünk, mindig felkeressük. Izlések és pofonok!!! Na meg ott van Porto Carras. Szerintem az gyönyörű. Toroni meg egyébként is útba esik, ha mentek Marmarasra. Érdemes visszafelé megállni. Nagyon szép a partja. Ez igy egyben lehet egy egész napos program.
A határokat szerintem nem lehet kiszámítani mert sok függ attől ki mikor ér oda. A Sarti B. ap.-ra gondolsz? Mi most vagyunk itt. Az emeleti ap. tűrhető azt is mondhatnám,hogy tökéletes mert a célnak megfelel.
Nem tudom meddig sztrájkolnak,nincs bővebb infóm de ha valaki tud róla írjon.
Szia Sancho és többiek akik már hazaértetek! olvastam a beszámolódat örülök,hogy minden jól sikerült.
Igazán köszönet az élménybeszámolóért.Sok hasznos infót találtam benne. A legjobb a zuhanyzós néni volt...Nem semmi:) Még jó, hogy be nem vonult az egész előző bagázs pancsizni:)Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Ma 9-én indulunk autóval, de már alig várjuk. Olyan lassan telnek a napok...A második utunk lesz Sartiba, de már az elsőnél beleszerettünk:)
Minden jót itthon is:)
Szia Szépszemű!!!
Úgy örülök,hogy ilyen szuperül sikerült a nyaralásod..én már tudtam,hogy klasszisokkal jobb lesz,mint Asprovalta/az sem rossz,dehát Sarti-part.../
Nemhiába,Sartira 3Xtöbb busz indult pár éve,mint Asprovaltára:)
Mégegyszer,külön köszi ezt a jó hangulatú beszámolót!
Pusz!
Igen sajna haza kellett jönnünk Még maradtam volna, így most nagyon irigyellek valóban minden oké volt és nagyon jól éreztük magunkat Nektek további jó Sartizást
Örülök, hogy tetszett a kis beszámolóm és örülök, hogy sikerült néhány hasznos infót és tanácsot adni A zuahnyzós néni csak így utólag mókás, akkor a fene megevett, de most már jó sztori
Hidd el a napok gyorsabban eltelnek, mint ahogy gondolod. Mi is számolgattuk vissza a napokat, aztán már itthon is vagyunk. Szerencsére sikerült tartalmasan eltölteni ezt a kis időt, így nem tűnt annyira rövidnek, de azért még maradtunk volna
Nekem az első sarti utazásom volt, de van egy olyan érzésem, hogy nem az utolsó
Köszönöm szépen a jó kívánságokat, én is hasonló jókat kívánok
Neked is örülök, hogy tetszett a beszámoló. majd még biztos írok valamit Valóban más volt, mint Asprovalta és azt hiszem ide még visszamegyek Asprovaltán öten voltunk magyarok Sartin egy picit többen De így sem volt olyan sok magyar. A kintiek panaszkodnak is, hogy kevés a túrista. Sokan megijedtek a Görögországról szóló hírektől, pedig az igazság az, hogy az üdülőhelyeken semmit nem lehet tapasztalni a balhékból. A válságból is csak annyit, hogy a gyros 2.30 helyett 2.50 EUR
Nekem is tetszett a beszámolód. Megkockáztatom, lehet, h én hagytam volna a nénit levetkőzni:)
Irnál pár szót a Villa Mariáról, mert mi is ott fogunk lakni,esetleg fotód van róla.
Előre is köszi
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett a beszámolóm. A nénit én inkább kihagytam. Elég fárasztó volt a nap enélkül is, meg aztán nem akartam, hogy megvakuljak és egy hétre elrontsam a nyaralásom
A Villa Maria egy nagyon klassz apartman, közel a főtérhez a templom melletti utcában. Vasárnap egy kicsit harangoznak, de ki lehet bírni
Minden nagyon közel van, tulajdonképpen a belvárosi részen van, de mégsem hangos. Reggelente a kukások csinálnak egy kis zajt, de ez egész Görögországban így van
Tv nincs a szobákban, de ha az ember tartalmas programokat talál, nem is nagyon lesz rá szükség. Ha küldesz egy mail címet szívesen elküldöm a képeket, amiket a Villa Mariáról készítettem.
Én vettem 0.25 EUR-ért is Kb ilyen árakon van, de körbe kell nézni, mert minden szupermarketben más árak vannak. Jó utazást és csodálatos nyaralást kívánok!