Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, Romvi étterem (ahol egyébként kedvezményt is kaptunk, a kinti utazási irodaban, a Culture travelben adják), isteni grill ételeik vannak, és jó áron.
A Tsiros pedig az eddig itt olvasottak alapján mindenki kedvence. Olcsó, nagy a választék, finom, elvitelre is kérhető. Ez könnyen megtalálható a főutcán, majdnem a Culture Travel-lel szemben van.
Ági, és a másik kint dolgozó idegenvezető (nem jut eszembe a neve) is nagyon segitőkész, bármilyen problémával lehet hozzájuk fordulni.
Köszi Hotim!
Mi általában az Ágival találkoztunk, gondolom nem mindig van bent mindkét hölgy az irodában (főleg, mert mid szeptember közepén voltunk).
De tényleg mindenben segitettek, akár kirándulásokról, éttermekről volt is szó, sőt többször láttam, hogy az utasokkal a gyógyszertárba is bement, hogy segitsen megfelelő gyógyszert kérni nekik. (lehet, hogy ez alap dolog, de nem minden idegenvezető ennyire segitőkész ám!)
Szia János!
Megint csudajót alkottál.
Igy kicsit nehéz az épületek hátuljából kiigazodni, nekem a bejelölt templom és a mellette lévő torony volt egyedül kiindulópont, azt megtaláltam, és tudtam hol vagyok.
Még hogy nem olyan jó minőségű...szuper ez igy is hidd el! Gratula hozzá!
János, én reklámozom is ezeket az oldalakt rendesen azoknak akik egy toloi utazáson vacilálnak, ettől hátha megjön a kedvük, hiszen itt egészben láthatják a települést, keresgethetnek rajta mindent. Szóval jó szolgálatot tesznek.
Az a baj, hogy ezen a másodikon én nem nagyon tudok jelölgetni semmit, mert nem igazán tudom mi hol van, igy hátulnézetből minden bonyolultabb. De nézegetni nagyon jó ám!
Kedves Gabi!
A Culture Travel Center az Aeolus partnerirodaja, az idei evben hetente meg fogja hirdetni az Olympia kirandulast. Csak letszam kerdese, hogy el tudjuk-e inditani. Remeljuk a legjobbakat!
Jelentem, feltettem a 2011-es toloi képeket a fotóalbumba - legalábbis egy adagot belőlük.
Hátha most jól jön azoknak, akik variálnak, hogy errefelé vegyék-e az irányt.
János, én reklámozom is ezeket az oldalakt rendesen azoknak akik egy toloi utazáson vacilálnak, ettől hátha megjön a kedvük, hiszen itt egészben láthatják a települést, keresgethetnek rajta mindent. Szóval jó szolgálatot tesznek.
Az a baj, hogy ezen a másodikon én nem nagyon tudok jelölgetni semmit, mert nem igazán tudom mi hol van, igy hátulnézetből minden bonyolultabb. De nézegetni nagyon jó ám!
Szia!
Régen voltam itt és látom, hogy tényleg érdemes volt melózni a fotóval.
Azt is láttam, hogy többen jelöltek már az első fotón is épületeket, remélem így lesz a másodikon is. Sajnos ez egy kicsit kuszább valóban ,mint az első és rosszabb is a minősége, de a "nyersanyagból" ennyit tudtam kihozni......már sötét volt
Külön köszönet a hozzáállásodért, hisz így még több emberhez jut el ennek a kedves teleülésnek a híre.
Jelentem, feltettem a 2011-es toloi képeket a fotóalbumba - legalábbis egy adagot belőlük.
Hátha most jól jön azoknak, akik variálnak, hogy errefelé vegyék-e az irányt.
Most nem, de hétvégén FELTÉTLENÜL végignézem a fotóidat!!
Nagyon érdekel!!!
Még nekem is van "adósságom" a Nafplioi kirándulással
Nagyon köszönöm mindenkinek, tényleg azért raktam fel éppen most, mert láttam, hogy sokan szemeznek azzal a vidékkel, (meg amúgy is régen fel kellett volna már raknom:)) és nekik pont jól jön némi segítségként.
Tényleg amatőr fotók, de annál nagyobb szeretettel készültek.
Unic, hidd el, jól döntöttél!
Viktor, még szeptember elején is van nyüzsi, az még belefér!
János, nem a hozzáállásomon múlik, hogy ki hová megy nyaralni, de nagyon örülök, ha segthetek, akár ezekkel a képekkel is, sőt a Te gigapanod is nagyon hozzájárul ehhez!
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt a tolos képeimhez, örülök, ha tetszenek, annak főleg, ha netán segitenek egy peloponnészoszi nyaralás mellett dönteni.