megnéztem és a kis tappancsokkal navigáltam , rájöttem merre lehet , mi a mediterránba leszünk onnan balra kell menni a hotel carvel felé , lefelé a part irányába , hurrá!!!kipróbáljuk !!!
még egyszer köszi
2Fő részére
Augusztus 2-9-ig.
Görögország, Zakynthos sziget
Hotel Mediterrane
Félpanzióval (reggeli,vacsora)
Utasbiztosítást, repülő jegyet, reptéri illetéket, félpanziót, szállást az ár tartalmazza!
Az átírási költséget vállaljuk!
Az utazás ára összesen: 1050 €
Ebből befizetve van már: 442,3 €
Amit még fizetni kell 2013.07.03-ig: 607,70 €
2Fő részére
Augusztus 2-9-ig.
Görögország, Zakynthos sziget
Hotel Mediterrane
Félpanzióval (reggeli,vacsora)
Utasbiztosítást, repülő jegyet, reptéri illetéket, félpanziót, szállást az ár tartalmazza!
Az átírási költséget vállaljuk!
Az utazás ára összesen: 1050 €
Ebből befizetve van már: 442,3 €
Amit még fizetni kell 2013.07.03-ig: 607,70 €
Sziasztok!
Engem az érdekel még, hogy Agios Sostisnál lehet-e éjszaka fürödni, azt olvastam több helyen , hogy Kalamakin nem a teknősök miatt, de arról sehol sem olvastam, hogy ott mi a helyzet ezen a téren.
Új vagyok a Fórumon, eddig csak olvasgattam. Mi július 12-én utazunk a Personal Tours irodával Argassiba, a Paradise Studióban lesz a szállásunk. 26-ig maradunk. Tudtok valamit erről az apartman-szállásról? Az a kevés vélemény, amit találtam, nem kizárólag erről, inkább a hotel részéről szól. Szívesen venném, ha írna valaki, aki már járt itt. Milyen a felszereltsége, mit érdemes/kell vinnünk az útra? Ma kérdeztem az irodát a repülőről. 13,20-kor indul, ami nagyon kedvező, de csak 15 kg-s bőröndöt lehet vinni felár nélkül, plusz a kézi (talán 5 kg?). Ez nem sok. Tavaly Bulgáriában voltunk, szintén 2 hétre, és visszafele még a 20 kg-t is meghaladtuk. Szívesen vennék minden észrevételt, tanácsot, tapasztalatot. Előre is köszi!
Agios Sostisban lehet éjszaka fürdeni, de arra figyeljetek, hogy az étteremnél (azt hiszem Kouchla beach) az étterem zárása után elengedik a kutyákat. Mi ezt nem tudtuk, és még az étterem is nyitva volt odafelé. Visszafele viszont már zárva és jól megkergettek a nagykutyák.
Köszönöm, hasznos volt az info
Tehát akkor ha jól értem pl. sétálni éjszaka nem nagyon érdemes a tengerparton
Első tengerparti nyaralásunk lesz, ugyhogy nagyon új lesz nekünk még minden
Első tengerparti nyaralásnak a legjobb helyet választottátok!
A Sostis-i és aLaganasi parton is lehet fürödni éjszaka. Attól függ melyik apartmanban lesztek, melyik van közelebb. Mi mindig a Laganasi parton fürödtünk, a Diszkó sziget mellett. Sokkal tovább be lehet menni, tiszta és nagyon meleg a víz!
Mi a Villa Mariaban leszünk, ha jól irták akkor az nincs messze a parttól.
Nehéz döntés volt hova menjünk, de amikor megláttuk a képeket,egyből tudtunk választani.
Már nagyon várjuk
Jól választottatok, eddig csak Zakynthos volt az a hely ahova visszamentünk nyaralni, és remélem jövőre is sikerül. Ha jól látom a szállásotok közel van a Syrtaki étteremhez, semmiképpen ne hagyjátok ki! Sostis Laganastól távolabbi végén lesztek, de azért sétáljatok majd át a partra, vagy onnan közel van még a Koukla beach is.