a necki honlapján láttam ill. beszéltem velük ,hogy 17.30-kor indul a repülő, de biztosan csak akkor ha már a kezembe lesz a vocher . szerintem jövőhéten már megkapjuk.
úgy emlékszem ti is kisgyermekkel mentek?? mennyi idős ??
mi a 18 hónapos lányommal utazunk, szóval nagy az izgalom.
belföldön már voltunk wellnessezni de ez lesz az első közös külföldi út.
megkérdeztem babakocsit egész a repülőig vihetjük ott összecsukják, majd ha megérkeztünk megkapjuk.
ha tápszert viszek üvegben a secusok megkérhetnek hogy igyak bele, viszont ha lezárt üvegben bébiételt viszek azzal nincs ilyen gond.
annyi mindenre kell figyelni.
üdv
szép napot
Mi is Zakynthos felé vesszük az irányt nyáron. A Chalkidiki-félszigeten már jártunk korábban, úgyhogy odáig "ismerősek"vagyunk. Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a görög határtól egészen a partig (kompkikötőig) körülbelül mennyit kell fizetni az autópálya-használatért?
A Syrtakit csak ajánlani tudom!
Ha ott van a magyarul beszélő pincér srác,akkor nem fogtok unatkozni
Mi odamentünk 20:00-kor és 01:00-kor együtt jöttünk el,de ez alatt az idő alatt mi ettük meg az összes megmaradt desszertet és a sráctól teljesen kidőltünk...Ahogy előadta,hogy neki mindenhol van barátnője és mondta,hogy megy meglátogatni Kecskeméten Andreát....áááááá!
Szerbiában az útdíj 2250 dínár, ami kb.: 6700 – 7800 Ft-nak felel meg a dínár árfolyamától függően és 7-8 óra alatt lehet átérni az országon. Makedóniában az útdíj 190 dínár, ami kb 600 Ft és az országon kb 2-3 óra alatt lehet átjutni.
Görögországban 3 fizetőkapunál kell majd fizetni, 2-2-2 eurot, tehát összesen hatot, ami kb 1600-1700 Ft.
Görögországban át kell majd kelni az Antirrio-Rio hídon, ahol hídpénzt kell fizetni, ami egy személygépkocsira 13,20 euro, vagyis 3200 Ft.
Hmmm az a csoki. Idén csak azért megyek vissza, hogy annak a receptjét megszerezzem. Próbálkoztunk csinálni itthon is, finom lett, de az ami ott van utánozhatatlan. Ha valaki tudja a receptjét írja meg.
Kepkypa=gégé nagyon régen lehettél már Macedóniában és Görögországban mert az idén és tavaly is, kb. négy éve, amióta megépült az új autópálya szakasz Demir Kapijá-ig ez oda-vissza 320 denár. Azóta , hogy megépült a harmadik fizető kapu. Régen valóban 60, illetve 80 denár volt a két fizető kapunál. Hétfőn is ennyit fizettünk.