Sziasztok!!!!!
Jó hírem van!......igaz inkább csak engem érint, de természetesen megosztom Veletek.
A Grand Tours kirakta a nagy panoráma fotóm linkjét a honlapjára.
Tolo leírásánál lehet megtalálni. Néhány napja már kint volt az egyik, de az a kevésbé látványos. Mai nap már kirakták azt, amin el is lehet igazodni.
Tolon a nagystrand ės a Kastraki strandon kivül vannak kis öblök ahol lehet fürödni?
Bár Mi ott nem jártunk, de a szemközti nagy sziget (Romvi) túlsó, nyugati oldalán, van egy csodálatosan szép pici öböl, ahol, ha lehet, még tisztább a víz mint a faluban. Nagyon sok fotó van fent róla a Neten, különösen a Google Earth-ön. Kis hajóval, amit a "Romvi"előtt "Janisz" -nál is lehet bérelni, azzal, szerintem max. 10 perc alatt ott lehet lenni. Amikor mi ott voltunk 10 euro volt egy órára. Legközelebb, ha eljutunk Tolora ez a hely is célpont.
Szia János!
No, akkor csak beérett a kép gyümölcse:), nem hiába reklámoztuk itt is annyira, hidd el nagyon sok Toloba utazónak segít a kép eligazodni, és milyen jó, hogy láthatják hogy mi, merre van.
Gratulálok!
Üdv minden Tolo rajongónak!
125 nap múlva irány Tolo, az Apollonnal. Az elmúlt másfél hónap alatt sikerült elolvasnom az egész fórumot, és köszönet minden infóért és fényképért. Úgy tűnik, nem bánjuk majd meg a választásunkat.
Anyuci, biztosan nem bánjátok majd meg, rengeteg a csodaszép hely, és a látnivaló!
A panorámakép pedig nagyon jó támpontot adhat a felfedezésekhez, nagyon jól meg lehet nézni igy a települést, hogy mi merre van.
Köszönjük Ági, igazán jólesik nézni ezeket a képeket ebben a változékony, inkább téli, mint tavaszi időben.
Tolo ilyenkor is gyönyörű lehet!
Jajj, mekkora tavaszi sétát tudnék most tenni pl. Napflionban... Édes álmok.
Nagyon köszönöm a sok hasznos bejegyzést. Egy hétig tartott, míg végigolvastam mind a 418 oldalt, de nagyon szórakoztatónak találtam. Félidőben eldöntöttük, hogy az idei nyaralásunkat Toloban töltjük. Be is fizettünk két hétre a Dimitrába. (Extra nagy köszönet Öregtáncosnak a csodaképért!)
Sokat segítettek a program összeállításában, de nehezítettétek is a dolgunkat, mert az olvasás előrehaladtával egyre többet szeretnénk látni a Peloponészoszból. )
Ma este kezdem annak a topiknak az olvasását, mert szerintem a kérdésem inkább oda illik. Azért ide is becsempészem, bocs ha OFF.
Olvastam, hogy a Vouraikos-szurdokban le lehet ballagni Zahlorutól Diakoftóba. Mi is szeretnénk ezt tenni, de néhány kép láttán felmerült bennem, hogy kisebb fokú tériszonnyal át tudok -e (merek-e) menni némelyik hídon. Van vkinek személyes tapasztalata?