Én csak az apartman tisztaságának a hiányában értettem egyet az előttem leírtakkal. Nagyon tévedsz, nekem az az első mikor belépek az apartmanba a kilincsektől a kapcsolókig, a wc-t mosdót, zuhanyzót lefertőtlenítem, még akkor is, ha tisztának látom!!!
Kicsit dúrvának találom, hogy így beszólsz olyannak akit nem is ismertsz!
De még azt hozzá tenném, hogy mikor 12-13 óra utazás-vezetés után nem arra vágyik senki, hogy neki essen kitakarítani az apartmant és leolvasztani a hűtőt, amit kifizetett! Nem így van?!
Kicsit dúrvának találom, hogy így beszólsz olyannak akit nem is ismertsz!
Egyem meg a szivedet...
Olvasd már el az előző két hozzászólásodat... 22:01-kor már nem emlékeztél arra, mit írtál 20 perccel azelőtt? Némi szoftverütközés van a leírtak között. De a kérdésre visszatérve: "vágyni" természetesen nem arra vágyom én sem, hogy takarítsak az utazás után, de mint már mondottam: ez nem jogosít fel senkit arra, hogy a hűtővel helyettesítse a klímát, meg egyéb magyar hungarikumokra.
A "beszólást" illetően: Te úgy képzeled el a dolgot, hogy: szia, ismerkedjünk már meg, mert be akarok alkalomadtán szólni neked...." hát, erre még nemigen volt precedens.
És most jön a titok: ez egy fórum, itt az emberek véleményeket mondanak egymásnak, és ha Te beírsz valamit, számolnod kell azzal, hogy másnak (pl. nekem) eltérő az álláspontom. Ha ez neked "dúrva", akkor lapozgasd inkább az Ablak-Zsiráfot. Vagy marad a B-terv: le kell szorítani az eltérő nézetet valló fórumtárssal a diskurzust a nullára. Erre egyébként nem biztatok senkit, de én speciel már alkalmaztam
Sziasztok.Milyen árakban vannak ott a felvágottak?Vagy érdemes vinni itthonról egy kis kaját?Köszi a választ.
Nem pont Nei Poriban vagyok, de pl. egy dobozos vaj 2,2 €, 150 g gouda sajt 3,19 €, ilyesmi árakkal kell számolni. Ha meg tudod oldani a hűtve szállítást, mindenképpen érdemes. Hoztam néhány páncélost is, meg némi zacskós tésztát, napi egy étkezést kiváltok vele. Ja, tejfölt nem kaptam, ha tudsz hűtve szállítani, ezt mindenképpen javaslom a babgulyáshoz
Nekünk jégakku gondunk volt, ezért lefagyasztottuk a dobozos üdítőket meg energiaitalokat, így nem volt gond a hűtéssel. Egyet-kettőt kivettünk mindig, hamar kiolvadt.
Sokan szeretik az ún. citromos söröket, na, az itt nincs...
így van jól,ahogy Matulabácsi mondja, 15 -20 milliót beszed egy ház.,,számla ,,nélkül,hát nehogy már ne fussa egy 100eurós hütöre,vagy egy 30 eurós mikróra,harácsolnak, aztán meg a vendég a bünös,mindenért,egy kibaszott német nem megy már közelükbe ,csak a szerb ,meg a magyar,meg egykét román, nem kell elájulni tölük,ha nem jó a magyar , akkor vigyenek kinaiakat oda.
ufff.. beszéltem..
így van jól,ahogy Matulabácsi mondja, 15 -20 milliót beszed egy ház.,,számla ,,nélkül,hát nehogy már ne fussa egy 100eurós hütöre,vagy egy 30 eurós mikróra,harácsolnak, aztán meg a vendég a bünös,mindenért,egy kibaszott német nem megy már közelükbe ,csak a szerb ,meg a magyar,meg egykét román, nem kell elájulni tölük,ha nem jó a magyar , akkor vigyenek kinaiakat oda.
ufff.. beszéltem..
Esetleg arrol nem hallottál hogy nagyon sok háznak a tulajdonosa német?
hát szégyeld.nem zavar,nehogy már én szégyeljem magam ,16 személyre foglaltunk,januárban kifizettük,és rissz rossz matzracok koszos hűtök,meg csöves konyha várt ,bennünket semmi klima,tv nem volt.koszos felmosók,úgy látom te még csak a hátsóudvarban jártál..
de igen ,oda mennek a németek is adót csalmi,ugyanis az egyik társunk német állampolgár,és tud mindenróől.bár engem ez nem izgat,de az már igen ,hogy a németek nem adják ki idegennek ,mert félnek a számlaadástól.meg stb.egyedűl a vegyesboltokban van rend,,
ez nem így van,mert egy matrac a képen lehet hogy jól néz ki januárban,de mire eljón a nyár vége,tönkre mennek,csak pénz kérdése a tulajnak,és az adóbol is leírható,,és kár a gőzért ,úgy is nekem van igazam..
ez nem így van,mert egy matrac a képen lehet hogy jól néz ki januárban,de mire eljón a nyár vége,tönkre mennek,csak pénz kérdése a tulajnak,és az adóbol is leírható,,és kár a gőzért ,úgy is nekem van igazam..
Kedves Árpi! Ezért jó az ,ha az ember nem síránkozik, hanem legközelebb más helyre megy, és vissza jár ha beválik! Nem meggyőzni akarlak("kár a gőzért"), ez nem a vita topik, és lehet úgy érzed igazad van, de Görög ország gyönyörű, keresd meg a szép oldalát Vagy menj el Bulgáriába, és megtudod a különbséget