Hát ezt nem hiszem el !Ugyan abban a percben !A Totyikosok már telepátián keresztül is kommunikálnak
Lehet mindenkinek ugyan olyan a Paraliás álom is?
Lehet már találkoztunk is kint,csak nem emlékszünk!
Te vonzod a zsernyákokat Jowissa! ha nem gyorshajtás, akkor bonbon helyett koktél? Inkább Paralián igyál azt, bár ahogy emlékszem nem nagyon szereted! bryam
Szia Bryam. Igazad van nem nagyon szeretem. Most nagyon jó gyereknek kell lennem. Fosok mi lesz ennek a gyorshajtós kalandnak a vége. ( gyanítom hogy anorexiás lesz a pénztárcám )
Javulást Ildikó! Egy cipõben járunk, én is mint a mesében: hol felkelek, hol lefekszem. Muszály ideülni a gép elé, egy kicsit feldobni magam, egyszerre jobban vagyok! Jöhetnek nekem is Jay képei, ha kérhetem: gazsoadi@freemail.hu
Csúzd meg! Nem nyaralás elõtt kell gyorshajtani! Vagy akkor is a nyaralás járt az eszedben? Csodálkozom Jay-on, mert nekem semmiféle búbánatos szomszéd nem fogja elrontani a nyaralásomat! Úgyis olyan késõn megyünk vissza, mikor már vélhetõleg mindenki alszik, ha felébredne, kapjon be egy altatót! A kedvem és a jó hangulatom nem hagyom elvenni!
Én is háromszor négyszer szétordibáltam az agyam a Paraliás szomszédokkal,de nem izgatott igazán,de hogy még hazafelé a buszon is kötekednek !Idén ez nem történhet meg !Pedig amikor én hazaértem akkor is nagyban aludtak,de csak elvileg !Gyakorlatilag nem !De jó ötlet az altató,majd legközelebb be fogom csúzlival lõni a szájába!