Kicsit bekukkantottam az oldalra,nosztalgiáztam
Mindenkinek nagyon szép nyarat és utazást kívánok!
Sajna ez idén nekem kimarad tanulnom kell egész nyáron..
de hát ez van....gondoljatok rám, mikor lubickoltok
a gyönyörű azúr kék tengerben
Szép időt nektek!
Üdv:Mindenkinek!
Zakynthoson valóban csúsznak egy picit az utak Mi múlt nyáron, amikor a Navaggio felé mentünk autóval Maries helységnél egy kanyarban karamboloztunk egy az úton megcsúszott autóval. Mikor kiszálltunk le lehetett korcsolyázni az úton olyan sima és csúszós volt. De ennek ellenére azt mondom, illetve írom, hogy ha normálisan közlekedsz akkor nem lesz baj Többen quaddal mentek a Navaggio-hoz és ők is elértek Véleményem szerint ha figyelsz és óvatos vagy, akkor nyugodtan lehet közlekedni Zantéba pedig simán be lehet menni, ott már nincs ilyen jellegű gond. Szerintem veszélyesebb Laganasban a sok angoltól, akik néha piásan száguldoznak össze-vissza a quadokkal...
hát ez attól függ. ha nem visszamondásos a szállás, ergo le is akarják róla emelni az összeget foglalás után, akkor de, mivel csak dombornyomott az elfogadott nemzetközileg.
ha visszamondható a szállás és csak biztosítéknak kellenek a bankkártya adatok, akkor bármilyen jó-én például egy virtuális, entropay visa-t használok erre célra, biztos ami biztos, max. 0.50 euró tartalommal-éljenek vele vissza, hajrá.
Sziasztok!
Július 26-tól a fiammal Zakinthosz-Tsilivi-Magdalena' s Apartmanban leszünk. Jön valaki ide ebben az időben? Bármilyen infót szívesen fogadok, de természetesen utána olvasok majd a fórumban is. Köszi
borostyan37
Szia! Akkor valószínűleg egy gépen fogunk utazni, de pont ellentétes helyen lesz a szállásunk. Olvastad az indexen, hogy a mai gép mennyit késik? Hát most van egy kis para bennem. Nem szeretném, ha azt a kevés időt is ilyen miatt vennék el. Azért a késés okára kíváncsi lennék.
Most néztem a BUD.hu oldalát, ahol írták, hogy a Zakynthosi gép 15.32 kor felszállt. A tervezett indulás 12.05 lett volna. Akárhogy is nézem ez majd 3,5 óra késés.
borostyan37
A 14.35 kor induló gép tervezett indulási ideje pedig 18.30. Ez már 4 óra késés.
Mi ugyan majd csak szeptemberben utazunk, de folyamatosan figyelem a
fórumot. Nem tudjátok mi az oka az ekkora késésnek. Elég aggasztó, hogy az utazással ill.a várakozással fog eltelni az első nap.
Arra azért kíváncsi lennék tényleg megkapják-e az ilyenkor járó ételt-italt a várakozó utasok. Nem nagyon szeretném, ha az első napomat mindjárt el is rontanák a késéssel.
Amúgy a hazafelé induló gép indulási ideje 16.55, a tervezett indulás 19.30