nem felejtettem el 4 appartmanra fizettünk 455000ft ot,és mit kaptunk ,?lecseszést mert a ház elé mertúnk állni hogy kipakoljunk,kalliopes köcsög ,, ott ordítozott a feleségemmel, 4 kocsibol azért 1 esetleg 2 .nek járna parkoló,, soha többet kalliope meg nei pori sem,,
ja és kedves hölgyem már 3xr írom le hogy a rendes matrac nem csillag kérdése...de ha magának az a jó,megadom a szobaszámot is,hogy rátaláljon..egy jó fekhelyre,hogy még fáradtabb legyen mikor hazaindul..
nem felejtettem el 4 appartmanra fizettünk 455000ft ot,és mit kaptunk ,?lecseszést mert a ház elé mertúnk állni hogy kipakoljunk,kalliopes köcsög ,, ott ordítozott a feleségemmel, 4 kocsibol azért 1 esetleg 2 .nek járna parkoló,, soha többet kalliope meg nei pori sem,,
ja és kedves hölgyem már 3xr írom le hogy a rendes matrac nem csillag kérdése...de ha magának az a jó,megadom a szobaszámot is,hogy rátaláljon..egy jó fekhelyre,hogy még fáradtabb legyen mikor hazaindul..
Kedves Uram! Lehet hogy 3× írta le, de árulja már el , ettől jobb lesz a többieknek a matrac? Az összeg is attól függ, mennyi időre?Ez úgy számolom 4×4 ágyas? ....,és honnan tudja, hogy nem volt még hozzá szerencsém?Lehet épp ezért nem megyek oda,pihenje ki magát és eressze ki a gőzt
bulgáriába ,nincs garancia,semmire,ezért nem megyünk,mármint az iroda nem vállal semmit..Horvátország szép ha valami szép..kb 37 szer voltam tengeren .úgyhogy láttam egy pár szobát is...visszatérve ,,hiába keresem a szép oldalát,ha a nyaralás fele alvással tellik ,,,egy rissz rossz matracon...és én csak arra emléxem,meg a hangos ordibálós görögökre..és ezt nekik kellene legjobban tudni, hogy mivel fogják meg jövöre a vendéget,ennyi kiadatlan appartmant nem láttam tavaly, meg azelőtt,mint az idén..húú,és mi lessz még ezután náluk,,,,
na látja azért kell leírni magának is a tapasztalatait,hogy tisztán lássa mindenki a helyzetet.. tulajnak kellene télen végigpróbálnia,mindet és kiselejtezni a férgesét...
na látja azért kell leírni magának is a tapasztalatait,hogy tisztán lássa mindenki a helyzetet.. tulajnak kellene télen végigpróbálnia,mindet és kiselejtezni a férgesét...
Úgy látom, köti az ebet a karóhoz, megpróbálok felül kerekedni, ami számomra elég nehéz, és részemről a vita befejezve (és nem azért mert nem tudnék megválaszolni) Üdvözlöm a feleségét
Bizony, ez így igaz!! Ilyenek ezek mind! Résen kell lenni, különben azonnal rászállnak az emberre, zaklatnak. Így jártam magam is, folyton azzal zaklatott a gusztustalan görögje, hogy minden rendben van-e, meg tudna-e segíteni valamit. A hócipőm tele volt vele, miért nem a családjával élte ki ezeket az aberrációkat. Meg azt is észre vettem, bejárnak a szobába, amíg nem vagyok ott!!! A disznaja kitakarított, lecserélte ágyneműt, meg tiszta törölközőket tett a fürdőszobába. Mindjárt első nap azzal etetett, jobb az utca szemközti oldalán parkolni, mert az árnyékosabb napközben. Persze nem dőltem be ennek a simlis dumának, csak többiek ették meg. Nehogy már nekem egy ilyen sunyi alak ossza az észt!!! Arról nem is beszélve, nyikorgott az ágy, na mondom most jól megmondom neki a magamét, de azonnal kicserélték az ágyat, nem mert a trottyos visszabeszélni.
Szóval keményen kell velük bánni, ismerjék csak meg a magyarok istenét!!!!
Már csak azt nem értem, miért olyan lelombozottak amikor meglátják a magyar útlevelet?? Van erre valami ötleted?
A múltkor az egyik valami olyat magyarázott, amikor kiköltöztem, hogy csodálkozik, mert nem tűnt el semmi, nincs tönkretéve/eltörve semmi, és még cipőnyomok sincsenek a falon. Most sem értem, mire gondolhatott ezzel.
jut eszembe éppen görög szurkolők fosztogattak félegyházán,de elkapták őket
és vajon minden görög becsukja a hüttő ajtaját miközben nyaral a balatonon?és az ö útlevelűket vajon szent dolog látni?szerintem egyforma minden ember..ilyen is olyan is...
Csúcs ez a figura...
De még ha össze is kalapál 20 millát az ebadta görögje ebben a számlanélküli világban, azt rögtön szét kell dobni 4-5 fele, és rögtön kijön egy 350 ezres átlagkereset (forintban mérve), amiből tankolják a 430 forintos benzint meg veszik a 600 forintos vajat. Gondolom egy fillér hitel nincs már az apartmanokon, és villanyszámlát sem kell fizetni, sem megnövekedett adót meg járulékot...
Nem mondom, biztos van olyan görög, aki próbálja fillérekből kihozni a szezon ráfordítását, de attól pillák alatt elpártolnak a vendégek. De nem ez a jellemző.
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a takarítás hagy némi kívánnivalót maga után... Mert tegyük fel, van 15 szoba, van rá 5 házigazda (családi vállalkozás), 9-kor kimegy az utolsó vendég és 14-kor jön az első. 5 óra alatt 3 szobát tényleg ki lehet takarítani normálisan... És jellemzően ki is vannak takarítva. Nekem eddig ez a tapasztalatom.
Az pedig, hogy kissé ferde szemmel nézik a magyarokat, az hazánk rangerjeinek és orvos barátaiknak is köszönhető, akik vendéglátóikat szolgáknak tekintik "a pénzükért". (El fogok menni otthon a körzetibe, és megkérdezem: javasolja-e a nyitott hűtőajtóval történő légkondicionlást "az egészségem érdekben"?)
De úgy érzem, egyedül vagyok a véleményemmel - mármint a rangerekkel szemben. Árpi írta: "úgyis nekem van igazam". (És minden neki címzett hozzászólástól egy orgazmusa is...)
Én is megütköztem kissé az ügyeskedő praktikákon. ( Hozzá kell tennem, hogy a hűtőszekrény a belső térből elvont hőt hátúl a hűtőbordákon leadja, belső térből való hőelvonás energiaszükségletével megnövelten.Tehát egg térben elhelyezve a hűtö ezen a módon fűt.)
Sajnálom, hogy van aki mások hasonló cselekedeteit önmaga igazolására használja.