Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 42 43 44 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Tbettii | #32659 Üzenet | 2007-06-23 13:35:40 |
Sziasztok!

Mi tavaly az Aeolussal utaztunk Zakynthosra.
Busszal Velencéig, majd komppal Igoumenitsa,Korfu érintésével Patrasba onnan újabb busz vitt minket Kilinibe és újabb komp Zakynthosra.

Az egyedüli probléma a kompjegy volt, mert kintre szoltak a szabad ég alá.
Meg, hogy a busz rossz komp elõtt rakott ki minket, gyalog kellett átcuccolnunk a másikhoz.

Ettõl eltekintve és visszanézve csodás volt a nyaralás, szinte mindenhol várnunk kellett, mert annyira sikerült tartani a menetrendet.

Ne aggódjatok! Én bármelyik nap újra indulnék, pedig több , mint 48 órás volt az út.
És hozzáteszem, ennyi pénzbõl a másik utazási irodánál csak 10 nap/7 éjszakára telik.

Üdv,

tbettii
  Mono | #32670 Üzenet | 2007-06-23 15:46:33 | Válasz a #32659. hsz-ra Előzmény #32659
Szia Betti!
Akkor ti hány napra is mentetek? icon_smile.gif Mert az számomra nem derült ki. icon_rolleyes.gif
  Tbettii | #32674 Üzenet | 2007-06-23 16:20:35 | Válasz a #32670. hsz-ra Előzmény #32670
Szia!

Ez az Aeolusnak az egyik kombinált útja volt és június 3-án éjfélkor indultunk és 06.15-én jöttünk meg. Visszafelé már repcsi volt.

Üdv,

Betti
  Mono | #32676 Üzenet | 2007-06-23 16:29:41 | Válasz a #32674. hsz-ra Előzmény #32674
Értem,az a lényeg hogy jól sikerült icon_smile.gif icon_biggrin.gif
  Lloth | #32927 Üzenet | 2007-06-25 12:15:23 |
Kedves TBettii!

Mint idén Zantéra utazó emberke szeretnélek megkérni valamire...

Ha nem nagy kérés, írjál légyszíves az élményeidrõl a Zakynthos topikba: többen utazunk oda idén nyáron és nagyon kíváncsiak lennénk a tapasztalataidra. Néhány fotónak is örülnénk, ha megoldható!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN ELÕRE IS, hogyha szánsz ránk egy kis idõt!
Majd csak megháláljuk valahogy!

üdv:
lloth
  Erici | #34710 Üzenet | 2007-07-05 14:41:37 |
Üdvözlök Mindenkit!
A világba dícsért Grand Tours ... nálam nem jött be!!!!!! Egy nagy fityfiritty- finoman fogalmazva.
A hazafelé utat menetiránnyal háttal tettem meg az asztalos étkezõnél, úgy hogy a lábam nem a férjem lába közé kellett dugdosnom, ha nem akartam, hogy thrombosist kapjak. Az asztal alatti vas kidörzsölte a térdem. Kavargott a gyomrom. A pláne az egészben az volt, hogy Makriban nem az iroda utasait vettük fel, akik persze rendes ülõhelyhez jutottak. Felháborító volt az egész utaztatás! Két fiatal lány helyét is eladta az iroda, végül az elsõ két, marha szûk ülésen kaptak helyet.
  Erici | #34713 Üzenet | 2007-07-05 14:45:34 |
Utaztam más irodákkal is, de ilyet nem tapasztaltam. Azokra a székekre még soha nem ültettek embert, ott lehetett mindig enni. Ilyen csoresz ez az iroda, vagy ilyen pénzéhes?!
Ezt nem fogom annyiban hagyni!!!
icon_redface.gif
  Ratio | #34735 Üzenet | 2007-07-05 15:35:33 | Válasz a #34713. hsz-ra Előzmény #34713
Hajrá! icon_rolleyes.gif
De tudd, hogy tavaly, mi is fullon voltunk a buszban és mar..a xar volt.
Az utazási irodák kapcsolatban vannak a buszos cégekkel és ügyes logisztikával teljesen meg is töltik a buszokat, mert így éri meg. Hiszen fejenként kb. 20 ezer a jegy. Ha 4-et kihagynak az nekik nem jó. Mi meg megyünk inkább autóval.
Reklamálni sem könnyû, mert alvállalkozók, stb...
  Tbettii | #34781 Üzenet | 2007-07-05 19:03:17 | Válasz a #32927. hsz-ra Előzmény #32927
Szia!

Szívesen segítek, ha van külön kérdésetek, de a képeimet és sok más Zante rajongó képeit megtaláljátok a következõ oldalon
http://gportal.hu/portal/zante/

2006 júniusban voltunk.

Továbbá az index fórumáról az élménybeszámolóba is bemásolták az élménybeszámolómat.

Zantéra indulva érdemes térképet kinyomtatni a strandokról, nekem a Daphni volt az álmom, de sajnos nem láttam, mert annyira keskeny a part, hogy júniusban nem engedtek le a tekik miatt.

Itthon már nincsen lementve a térkép a gépemre, de azt hiszem melóban még megvan, holnap megnézem és ha megtalálom bemásolom ide.

Ha van kérdésed, gyorsan írjad és igyekszem válaszolni, de hétfõn indlunk (bár még papírjaink és infónk nincsen róla).....

Üdv,

tbettii
  Tbettii | #34782 Üzenet | 2007-07-05 19:05:36 | Válasz a #32927. hsz-ra Előzmény #32927
És most nézem csak, h jópár nap eltelt már a kérésed óta..

Bocsánat, de ez a topic most valahogy kimaradt nálam. Csak most tévedtem ide..
  Myra | #34805 Üzenet | 2007-07-05 21:03:12 |
Erici, mi a Németh Travel buszával voltunk, odafele emeletes busszal indultunk el. Alul jobb és bal oldalon is volt négyes hely, mind a két oldalon 1-1 család ült, tehát nem csak a Grand Toursnál adják el azokat a helyeket is. Sajnos! Én nem tudnám elképzelni, hogy háttal ülve utazzak, nagyon sajnálom, hogy Nálad így alakult.

Németh Travel: a busz eleve 1 órás késéssel indult... Volt pár szabad hely, ezért olyan szerencsénk volt, hogy én és Anyum külön ültönk az oda úton - de ez az egyetlen pozitívum, amit el tudok mondani.
A buszunk lerobbant a belgrádi autópálya kellõs közepén, este fél 8 körül. Egy lejtõs részen, a kanyar után. A levegõcsõ tönkrement, próbálták javítani a sofõrök, nem sikerült. Aztán jött a szerb "sárga angyal", próbált segíteni, elment alkatrészt hozni... visszaért, de nem lett jó az alkatrész, ráadásul addigra elromlott a kuplung is. Mi, az emeletes buszon utazók csak vártunk és vártunk és vártunk... idegölõ volt. Közben jött a szerb rendõrség, hogy nem lehet autópályán állni... nagy nehezen legurultunk a lejtõn - szó szerint! Végül jött egy szerb busz, ami kicsinek bizonyult... Az visszament s a legvégén jött egy másik szerb busz, az vitt le minket Paraliára. Az általam leírt események este fél 8-tól hajnali fél 3-ig tartottak, azaz 7 órát álltunk az autópálya kellõs közepén, a koromsötétben. A sofõrök próbálták menteni a helyzetet, ingyen adták az üdítõt, sört, de az utazók kedvét elvette ez az egész. Végül az utunk így 27 órásra sikeredett.

A hazaútnál semmi gond nem volt, szintén Németh Travel-es busz jött, két külön busz, ezek normálisak voltak, bár az ülések közötti hely jóval szûkösebb volt, de ügyesen Pestre értünk velük. Paraliáról ottani idõ szerint 2-kor indultunk, s reggel 6-ra már Pesten voltunk - 17 órás út, ez jónak mondható.
  Dobodora | #34806 Üzenet | 2007-07-05 21:04:40 |
Ericinek igaza van, véleményem jó részét már leírtam a Paralia topicban.
A felesleges rohanás hazafelé, kihagyott vagy szûkre szabott megállókkal felháborító volt. Kezdtem azt hinni, hogy csak nekem volt problémás az utam, illetve csak nekem szúrt szemet az egész. Aztán azt sem értettem hazafelé miért fizetõs (egyébként nem túl tiszta) WC-nél áltunk meg, amikor az ingyenes ott volt az elõzõ vagy a következõ pihenõknél. icon_question.gif
  Myra | #34807 Üzenet | 2007-07-05 21:05:57 |
Hozzátartozik még az, hogy az Ibusz-nál fizettem be s Õk is a Németh Travel buszával szállítottak.

A szoba foglalásakor itthon kértük, hogy légkondis legyen, de kint az apartmanban a földszinten kaptunk szobát - ami nem légkondis. Azonnal szóltunk a kinti idegenvezetõnek - Pieria Travel volt a kinti iroda -, aki azt mondta, nem tud mit tenni, Õ nem tehet róla, s egyébként is, Neki sietnie kell a többi utast letenni. Ennyit róluk.
  Myra | #34808 Üzenet | 2007-07-05 21:08:12 |
Erici, azt elfelejtettem leírni, hogy a négyes üléseknél 4 ember ült, tehát minden helyet eladtak.

Dobodora, nekünk szerencsére oda s vissza úton is végig ingyenes mosdóknál volt megálló. Ez is pozitívum, a sok negatívum mellett.
  Dobodora | #34815 Üzenet | 2007-07-05 21:41:08 |
Nagy türelmet és kitartást a mostanában indulóknak. Mindig arra kell gondolni nem mindenki jár pórul.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 42 43 44 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu