A Rena apartmanban leszünk, az Aeolus-nál foglaltunk.
/Még senkit sem találtam a neten, sem itt, sem más fórumokon, aki ismerné ezt a szállást... De biztosan jó lesz./
Sziasztok!
Az utolsó elõtti 'összeugatás' megvolt, nem volt vészes, az uccsó sztem majd a reptéren lesz:)) Már szinte minden a bõröndökben, ideg a gyomorban, szóval, indulhatunk:))
Köszi a jókívánságokat, gondolunk Rátok !
Csatlakozom az Asszonyhoz.
Mindenkinek jo munkat kivanok aki itthon marad, majd gondolunk ratok. De szenya vagyok!
Ha talalunk valami Internet pontot odakinn, akkor azert nem felejtunk el benneteket.
Megegyszer koszi mindent!
Mar itt kint! A Zephyrosban levo szobank teraszan sikerult fogno egy nem kodolt internet halozatot, ugyhogy nem lesztek lemaradva semmirol. Most hirtelen csak ennyi, mert kihul a Mythosom.
Majd holnap jelentkezunk.
Sziasztok,
Kristin1, szeretném megkérdezni hogy mikor utaztok a Rena stúdióba? Hosszas vívódás után (részleteket lsd a Melyik helyet válasszam topik), úgy néz ki hogy idén Kos szigete lesz a befutó, augusztus elsõ felére tervezzük.
Szállás tekintetében a Rena stúdió (Lambi), Byron apartman (Tigaki) és a Maistros (Tigaki) amik tetszenének, nagyon örülnék ha lenne vki aki már járt ezekben és tud véleményt adni.
Elõre is köszönöm,
Mandzsi
Jox: laptoppal vagyok.
Kyra: eddig nagyon szep, bar tegnap este nem sokat lattunk mert sotet volt. Viszont ma reggel ami a szemunk ele tarult a szalloda teraszarol, az valami fantasztik! A szoba egyszeru, de praktikus, tiszta, a szemelyzet nagyon kedves.
Ha megmondjatok hogy hogyan tudok feltenni egy-ket fotot, akkor kuldok azt is.