mért kéne lecserélni?nem értem az összefüggést,maga mindenkivel vitázik,eggyáltalán nem érdekel a kalliope ezek után,és ennyi..elöbb is tudhattuk volna,szállás mindenhol kijön ennyiből még horvátban is ,csak magánúton kell keresni,én elmontam a véleményemet és ennyi akit érdekel elolvassa akit nem az meg,az saját börén tanul..mint mi 16 an.pl az sem semmi hogy szemben egy jegeskávé ért 2.5 eurót számoltak az első nap .mikor kértük az itallapot. nem adták oda,majdmásnap lement az ára 1.5 euróra.viccnek jö,,de ha valaki ezt az éttermet elöbb felkonfrálja,nem szaladunk bele a hálójukba...ezért vannak a fórumok hogy egymást navigáljuk,nem pedig struccpolitikát erőltetni másokra,hulljon a férgese,,Sarti becsületesebb hely .,szerintünk ,és szebb is csak hát 3xor voltunk egymás után, az Illias -ban akinek a tulaja 18 évet németbe dolgozott és van némi fogalma a vendéglátásról,,ragadt rá valami, és ö tényleg kérdez ,hogy minden rendbe van e.. és nem titkolja a német angol tudását,min t nei poriban,vagyis szabad zaarni, bármikor, 2 appartmanháza van ? meg 9 gyereke...
Pinga úr nem jól számol, egy házban van 18 appartman
1 api heti 100000x4.havi 400000x18 az 7millió kétszáz x 4 hónap
28 millió nyolcszáz de mivel elöszezon utószezon
legyen 20 milla,
de meg kell hagyni 500000-1000000euro egy épület
való igaz, hogy épp hogy a kamatoknál van a számadás...meg költségek
de ha örökölnék eggyet,biztos kiadnám...
csapkodós albánoknak vagy frigókondicionáló magyaroknak?! Nem kéne inkább jól zárva tartani?
Egyébként nem értem, miért olyan fájdalmas ez a 20 millió. Öten biztos osztoznak a pénzen, mégha családi vállalkozás is. Évi 4 millából pedig odakint nemigen lehet virgonckodni.
(arról már nem is beszélve, hogy 100%-os kihasználtsággal alig ment az idén apartman...)
hát én irtam hogy minimális szobaszám és minimális szoba árral számolok,ami attol több az mint plusz bevétel,
személy szerint nekem elég lenne az is ha 10 szobát tudnék kiadni és a 11. az enyém lenne hogy nyaraljak egész évben
-törölt nick 12762 | #150606 | 2010-08-30 08:16:44 | Válasz a #150604. hsz-ra
Így van, de számlanélküli szubkultúráról beszélünk, sem vizet, sem villanyt nem kell fizetni, adózni meg pláne nem. A görög kormány most tett pár hónapja több meglazító intézkedést az IMF hatására...
ne nekem írja már ezt a légkondis dolgot nem én hoztam fel hanem egy hölgy a fórumrol,én nem használtam ilyen módon ,meg egyik orvos sem..téma lezárva..
ja nem zavar a 20 milla,de az igen ha a matracra nem futja belőle,ami a költség ként leírható,,m eg a hütő is,meg egy mikro pl.és mostmár harmadszor mondom el,.egy matrac magától nem megy tönkre,csak ha használják ,ha pedig igen akkor jól fut a szekér.tehát van miből újitani,akárki akármit mond de a Kalliban régebbiek a hütők mint maga a ház ,vagyis használtan kerültek már be,szerintem,de nem érdekel többet..
évek óta nem kaptunk,hivatalos ÁFÁS-számlát,nem mintha kellene,csak megemlítem,mindég az a szöveg hogy az postán jön,kintről,de sohasem ér ide,ja és csak kézpénzben lehet perkálni,de ez horvátban is így volt,ja meg a téli dolgok is ugyanígy mennek.ja és a villany meg a víz csak nincs 20 milla 4 hónapra..majd ILLIAS-tól megkérdezzük...az nem hazudik..
Talán pesten nem telelek 7 honapot? Nem hinném hogy annyira lefoglaltnak kéne lennem, hogy ne tudjak akár délutánonként lubickolni. Természetesen nem szerveznék fakultativ programokat,csak szállás kiadás. Ha a család csinálja a takaritást még akkor is rengeteg szabad idönk lenne.