Idén nem a Nidri Star-al ment a fakultatív, de nem is baj. Meglepetés volt viszont, hogy mostmár nem úgy kell kiúszni Porto Katsikin, hanem egy pallón egészen a partig ki lehet sétálni a hajóról.
Korfun voltunk fakultatívon 3 éve, valóban kevés az idő. A Walter travel kínál olyat, hogy busszal Igoumentitsa-ba onnan kompoznak át busszal együtt és mennek el a Sissi kastélyhoz, de ez sem teljesen igaz, mert csak megfelelő létszám mellett indul ez a lehetőség. Nálunk nem jött össze, pedig aZ Apollonosok között is lett hirdetve.
Eleinte mi is gondolkodtunk azon, hogy át kellene menni Korfura. Bár mi nem fakultatívval gondoltuk, hanem helyijáratú busszal és komppal. De végülis letettünk róla, mert szerintem Korfura több idő kellene. No meg minden azért nem fér bele 10 napba.
Az nagyon jó, hogy a Jón tengeri kiránduláson nem kell vízbe ugorva kijutni a partra. Mindigis paradoxnak tartottam, hogy aki nem tud vagy mer beleugrani a ki tudja milyen mély vízbe és partra úszni, az nem is tud fürdeni.
A paxos-antipaxosi kiránduláson hogy van ez?
Elküldtem az emílt mégegyszer. Mit szóltok az ajánlatomhoz (közös autóbérlés és irány Lefkada...???)
Én már nagyon készülök erre a pargai nyaralásra. Tűkön ülök. Ma megszerveztük az eljutást Szolnokra. Megkértük a keresztapámat, hogy vigyen át bennüket, mert vonattal nem nagyon szeretnénk menni. Az autót meg nem tudnánk hol hagyni annyi időre.
Visszaírtam privibe. Neked meg fogom bocsájtani ha mégis kinevetsz. Biztos nem Te leszel az egyetlen. Szeretitek a czipurót? Jó lenne szerezni valahol Pargán! Jóféle házi főzésűt. Ajándékba (is) kéne hozni.
Visszaírtam privibe. Neked meg fogom bocsájtani ha mégis kinevetsz. Biztos nem Te leszel az egyetlen. Szeretitek a czipurót? Jó lenne szerezni valahol Pargán! Jóféle házi főzésűt. Ajándékba (is) kéne hozni.
Én igen de a párom inkább koktélos de csak találunk Pargán ilyen helyet ahol van mind kettö de ha nem akkor marad a tenger part