Ez nagyon jó tanács, eszembe nem jutott volna, a levelezést kinyomtatni.
Ezért örülök, hogy rátok találtam!
Esetleg aki már járt Pontiban, szegedi határátlépéstől kb mennyi idő, ha szabályos az ember?
Vasárnap este indulnánk, akkor nagy forgalom van kifelé? vagy inkább a szombati nap a "turnusváltós mega tsunami"?
A bookingnak van mobilalkalmazása is,ki sem kell nyomtatni,telefonodon is ugyanaz megjeleníthető.
A vasárnap este még necces is tud lenni Röszkénél,tavaly vasárnap reggel 7-kor léptem át a határt este 8-ra ott voltam,igaz sima utunk volt,nomeg eléggé ismerem már az utat.
Sziasztok, megint én, és megint egy kérdés, amire nem találtam választ.
Van Lefkadán fakultatív programban hajós tengeri horgászat? Már régóta ki akarjuk próbálni, de eddig csak mólóról, part menti kövezésről sikerült.
Azt olvastam, hogy Thassos-on van ilyen fakultatív progi, de itt nem találok.
Esélytelen szerintetek?
Szia Kónyu!
Ismét Lefkadára készülünk és belekukkantottam a 2013-as albumodba. Hát fantasztikusak a képek:) Szeretném megkérdezni, hogy milyen géppel fotózol?
2013-ban Lefkadán még a Fuji Finepix S7000-esemet használtam. Azóta lecseréltem, az utána történteket már az új géppel készítettem. De tökéletesen meg voltam elégedve a régivel, még egy darabig nem vettem volna másikat, de a lányom máshogy döntött 10 évig szolgált az előző, és jó társam volt a nyaralásokon és túrázásokon
Idén lehet hogy Lefkadára megyünk nyaralni
Próbálok majd vissza olvasni a topikba... 4 éves kisfiunkkal mennénk, a nyugodt, festői helyeket keressük, homokos,sekély vízzel.
Vassilikit gondoltam, hogy ilyen lenne. Szerintetek? Szállás ügyben van tapasztalatotok? Nem vágyunk extrára, egyszerű,tiszta legyen.
A dátum még nem fix, augusztus vége, szeptember eleje lenne.
Habár tavaly pont kifogtunk 3-4 nap esőt és borút Vourvouroun ekkortájt. ( 9 Görög utunk alatt összesen nem esett annyi eső, mint tavaly...
Köszönöm
Köszi Kónyu,
jelenleg kis gépem van nikon coolpix L120, de ilyen képekről álmodok láttam egy másik albumot is ( Anikónál ) Katisman voltak és a legtöbb kép ott készült. Azok is csúcs képek. Ti fentről az útról fotóztatok ? olyan hosszú a part csak lesz júliusban is tömeg mentes lehetőség (s7000 jelenleg nem találtam)
Köszi Kónyu,
jelenleg kis gépem van nikon coolpix L120, de ilyen képekről álmodok láttam egy másik albumot is ( Anikónál ) Katisman voltak és a legtöbb kép ott készült. Azok is csúcs képek. Ti fentről az útról fotóztatok ? olyan hosszú a part csak lesz júliusban is tömeg mentes lehetőség (s7000 jelenleg nem találtam)
Válts 1-2 kategóriával feljebb, az S7000-es már elavult, rég nem kapható, annál komolyabbra cseréld a mostanit, ha teheted, DSLR-re. Van a Nikon-Canon ellentét egy szinten, de tök mindegy, melyiket választod
Nem tudom, melyik képre gondolsz, hol hosszú a part! Így látatlanban nehéz De júliusban max reggel 8-ig számíthatsz üres beachekre!!
Üdv mindenkinek Kathisma-ról!
Csodás az idő és a víz is!
Ha van kérdésetek..... csak nyugodtan!
Szia anicooöc,
szeretnék érdeklődni milyen volt a szállás Kathismánál, voltak boltok, tavernák, erről tudnál írni. Jelenleg Vasiliki, Sivota, Kathisma van a jelöltek között, de nekünk a pékség nagyon fontos lenne köszönöm