Jaj,Sancho,nagyon örülök,h. ennyire tetszett.
Ja,szióka!
Bevallom nekem anno annyira nem jött be Sarti,de hát ahány ember...
Szóval érted!
Igen,Vourvourou egy villa-negyed,a gazdag Szalonikiseknek.
Lehet anno mi is jobban éreztük volna magunkat,ha kocsival va robival
vagyunk,de még anyukámmal voltam busszal
ill. barátnőm és az ő anyukája, jogsija senkinek nem volt,ráadásul szept.,amikor pár fak. progi el is maradt.
így szegény Sithonia nem tudta átadni azt,amit szeretett volna...
Ti is az ófaluban laktatok,ugye? Mi anno a Stelitsában voltunk. Csajos buli volt.
Na,de azok az éttermek ott Sartiban a parton, az ófalunál,mindent lepipálnak. Iszonyat hangulatosak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Én is néztem már azóta a g. earth-ön,h. mennyi szép öböl van azon a kis félszigeten,
Nem tudom,h. valaha odajutunk-e,de ha mégis,akkor csakis autóval vagy a párom jogsijával (robihoz).
Na,a szerpentinek nem semmik. Végig,amig arra buszoztunk,attól féltem,h. mikor esik be egy kisebb hegy
a buszba. Az ófalu szélén, a kis kápolnás dombon le is estem 3-szor egymás után,amikor a szamarakat akartuk megnézni. Nagyon csúszott.
Mi anno a narancsparton és a BBQ hajókir.-on voltunk,de mindkettő isteni volt.
Nekem igazából a falu esti kihaltsága nem tetszett. de az nagyon nem! Imádom,ha pörög az élet körülöttem,de tényleg
gyönyörű a környezet,szemben az Athossal.Na,szóval mégegyszer elmondom,h. örülök,h. jól érezted magad
és ha Nektek tényleg ennyire bejött,akkor jövőre is menjetek el oda,mert ki tudja,mit hoz a jövő.
Nem szabad egy percet sem eltékozolni.
Én pl. azért voltam az olymposzi riviérán ismét,mert számomra az adott nagyon sokat. Nekem a nyaralás
egy homokos part,1 hét napozás...
Mindenki tegye azt,ami neki jól esik.
Mondjuk,azért nem bántam meg,h. elmentem anno Sartiba is,tényleg mert szép volt,ugyanakkor megerősített
abban is,h. nekem az O. riviérán a helyen.
Na,de én nem vagyok természetimádó.
Jókat kajáltatok?
Mi megyünk nemsokára Egyiptomba. Nagyon izgulok,mert még nem ültem repcsin.
Puszi
Sziasztok,
Nem tud valaki Sartiról bármilyen tömegközlekedési menetrendet,
lehetőséget. Jogsink nincs, max. bicajt bérlünk, de a dombok
kicsit elbizonytalanítottak....
Szia Detti!Nem tudom miért gondolod hogy vásárolni raktak ki,Szalonikiben ,gondolom a Fehér toronynál tettek ki,pár perc sétával öt múzeumot,templomot láthattál volna,azonkívül nagyon sok látni való van amit érdemes felfedezni.
Jövőhét pénteken indulunk Sartira kocsival. Tudnának azok választ adni
hogy körülbelül mikor célszerű indulni, hogyha szombaton emberi időben
akarunk leérni ? Rászámolva a várakozásokat meg mindent. Késő délutáni
időpont esetleg ? Mikor érdemesebb a görög földet elérni ? Kora hajnalban
vagy esetleg 7-8 magasságában reggel ? Budapestről indulva még mindig
nem ajánlatos a röszkei határátkelő ? : )