Ha van kötvény is róla, valószínűleg az is jó lesz, nem hiszem, hogy a határőr minden biztosítási kötvényt fejből ismerne. De amúgy is kicsi az esélye, hogy kérjék, ez is a háromnapos csodák egyike volt, tavaly.
Hála a férjem biztosítása érvényes az egész családra és külföldre is vállal kockázatot és több ilyennel is rendelkezünk csak egyik sem konkrét utas biztosítás.
Köszi
Mi 16 napra mentünk kocsival,nyilván nem akartam annyi biztositást fizetni,ezért csak az utazási napokra kötöttem 2-2 napra az oda és vissza irányban.Feltételeztük hogy a görögöknél nem betegszünk meg, de ha ut közben áthajt rajtunk egy kamion szerbiában vagy a maciknál,azt már fizeti a biztosito.
Ezen múlik a nyaralás? Akkor a javaslatom a következő: a gyerekekre kötve legyen BBP, "mert ők nem tehetnek semmiről" (már ha van van az 5 fő között), a felnőtt meg ha bevállalja hogy anélkül utazik, tegye
(Mondd már meg: mekkora összeget számoltál ki, ami szerinted "sok"?)
névre kell, hogy szóljon akár kiskorü gyerekre is, mi négy főre fizettünk 7200 ft ot, ez nem lehet sok, és sajna kellett is használni,és jól működőtt.kijött az orvos gyógyszert hozott,stb és semmit nem kellett fizetni,,,
Pingának köszi a mézes golyó receptet, már kerestem, de nem erre találtam rá.
Vasárnap érkeztünk haza Nei poriból, nagyon jól éreztük magunkat.Az idő kiváló volt, bár érkezés napján teljesen felhős volt, viszont du.-ra kisütött a nap . Utána hajnalban esett, megint felhős volt, akkor elmentünk Platamonba, de már 11-re ismét napsütés. ezután végig felhőtlen időnk volt.
a tenger alig hullámzott, egy nap szinte teljesen sima volt.
egyébként ilyen simán még soha nem láttam sehol a tengert, bár előtte csak 3x voltam még.
Remélem most is még nagyon jó idő van, hogy mindenki élvezhesse minél tovább a nyarat, ha már itthon nem tudjuk.
Határokon nem volt gond, odafelé görögök nem kérték az útlevelet, hazafelé is csak a szerbek kilépésnél és a magyarok. Könnyű átlépés volt, ha leszámítom, hogy már a Szerbeknél vártunk több mint egy órát és még a magyaroknál is másfelet.
a Dias apartmanban és az Apostolisban laktunk.
szívesen válaszolok bármi kérdésre, de szerintem már minden téma ki lett merítve én is innét készültem fel csillagos ötösre.
Jó utat, szép időt a most indulóknak!
Sziasztok!
Vasárnap érkeztünk haza Nei Poriból, életünk egyik legcsodálatosabb nyaralása volt a Jimakos irodával. A hely gyönyörű, a szállásunk minden igényt kielégített. 7-en voltunk, de így is nagyon tágas, kényelmes volt az apartman.
Tudom, hogy írtak itt rossz véleményeket is, de én csak ajánlani tudom, ha valaki Nei Poriba megy nyaralni. Én még ilyen kedves és készséges emberekkel nem találkoztam utazásaim során, pedig már jártam egy-két helyen. Sem a Jimmynek, sem a Szofinak nem tudtunk olyan kéréssel előállni amiben ne segítettek volna, sőt kérés nélkül is elláttak bennünket jótanácsokkal amiknek bizony nagy hasznát vettük sokszor.
Olyannyira sikeres volt a találkozásunk, hogy barátokként váltunk el és remélem, hogy ez hosszantartó lesz és minél hamarabb vissza tudunk térni erre a kedves kis helyre.
Van nyüzsi is, de csendes része is, kinek-kinek ízlése szerint. Az árak kicsit magasabbak lettek az elmúlt évekhez viszonyítva, de nem vészes.
A part csodálatos, az ágyakat (2ágy+kisasztal+napernyő) minimális fogyasztás ellenében egész nap használhatod. Tudom ajánlani a búvárszemüveget, mi nagyon élveztük, pedig azt gondoltuk, hogy a homokos részen semmi élet nincs a víz alatt, de csodás volt látni a halakat, rákokat, medúzákat stb.
Ha kérdésetek van szívesen segítek.
Hála a férjem biztosítása érvényes az egész családra és külföldre is vállal kockázatot és több ilyennel is rendelkezünk csak egyik sem konkrét utas biztosítás.
Köszi
Jajj, bocsbocs, ezt már nem olvastam....
A kötvénye biztos hogy jó, mint ahogy Triznyak is írta: nem ismerhetnek a határon mindenféle kötvényt. Csak járjatok utána, hogy mint biztosítás, megállja-e a helyét odakint.
(egyébként a biztosítással kapcsolatban teljesen más nézeteket vallok, mint eddig, majd azt is megírom a topicjába )
Mi mindíg szeptember második felén megyünk Olympic Beach-re. Olyankor általában 23- 28 C fok van napközben, a tenger pedig 24-26 C fokos.
A két hét alatt amíg kint vagyunk általában van 2-3 esős v. felhős nap is.