Sziasztok!
Akik mostanában voltak kinn vagy vaannak kinn Sartin, valaki meg tudná mondani, hogy a camping meg van-e még???Ill. lehet valahol a parton zuhanyozni vagy egyáltalán valahol? Úgy döntöttünk, hogy hamarabb megyünk egy nappal viszont nincs szállásunk és egy éjszakát sátoroznánk.De fürdési lehetőség nélkül kicsit necces....
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ja, majdnem elfelejtettem. Valamilyen vallási ünnep lesz jövőhéten, ha jól rémlik talán valamelyik Boldogasszony-ünnepet ülik ilyenkor. Sajnos mi tavaly akkor jöttünk hazafelé...Már pénteken elkezdődik és egészen vasárnapig tart. Hatalmas kirakodóvásár, mindenféle okosság, zene, tánc, mulatság,rengeteg ember, egyszóval nagyon jó! Érdemes megnézni.
azallat míg leértetek a szerb-macira mennyit pihentetek ? vagy megálltatok egyáltalán ?
csak mert mi is olyan délután 5-6 körülire hajtunk, most hogy így olvasgatlak titeket
plusz számolgatunk minden szempontot figyelembe véve, szóval ezt a hajnali 5-ös váltást
el szeretnénk kerülni..Okulva a tapasztalatokból. Igazából hajnalra már szeretnénk belépni
görög földre. olyan 3-4-5 körül.
Röszkére 7.30-ra értünk 35 perc átmentünk a Szerbekhez, Volt 2-tankolásunk és talán 1-2 megállás ami 5-10 percek voltak. Reggel 8-óra Görög határ az sima volt. Számold ki nektek mi a jó. Remélem segítettem. Előzőekben reggel 5-kor már a Görög határon voltunk és akkor du.16-kor indultunk. Ez jó időpont !
Nos akkor eljött a Mi időnk is!
Szeretnék minden kedves utánunk induló utazótársnak kellemes nyaralást kívánni. 15:30-kor „indulandusz” Sarti………………
Ginaaa & BéZsé & Lafka & Syl
Ha így sem jönne össze, a helyiek mondják merre van az "agorá"
Mi van a piacon? (Könnyebb lenne mi nincs.)
-Friss hal (Kérésre pucolják. Javaslom a csinos hossszú fekete kofát.)
-Friss gyümölcs
-Friss zöldség
-Sajt és tejtermékek (kecske féleségek is)
-Husik, csirke
-Cipuro (nagyon durva ital 55%-65%)
-Édes, de erős mazsolabor
-Ezenkívül cipő, ruha, türcsi, stb. stb. stb.
Ja és ami lényeg!
Jóval a Sartiban szokásos turistáknak szánt árak alatt.
Nagy élmény volt végig sétálni a nyüzsgő és árnyékolóval befedett árusok forgatagában.
A kofák kurjongatnak, viccelödnek ill. minden árus kedves és vidám volt.
A piac végiből a tengerfelé csodás a kilátás a Teknősbéka-szigetre (Kelyfos Nisida) szigetére.
Mindenkinek aki holnap utazik, nagyon kellemes utat, boldog és napos nyaralást kívánok!
Legyen nagyon sok élmény és fogyjon jó sok Mythos és cipouro!
Ja és ne felejtsetek el integetni
Valóban nagyon bejött Sarti és nem bántam meg, hogy idén ezt választottam. Sőt, amilyen fertőzést kaptam, szerintem jövőre is ide megyek
Nagyon jókat kajáltunk, bár így utólag belegondolva alig ettem. Csak tudnám akkor mitől lett ekkora pocim?
De a lényeg, hogy sok tavernát, éttermet és koktélbárt meglátogattunk.
Neked nagyon jó nyaralást teveországban!
Én nem félek a repülőtől. Meg is simogatom ha kell
De őszintén megmondva én már sokszor repültem, de én nem szeretem. Neked biztos nagy élmény lesz