Érdeklődnék, hogy kocsi és robogó bérlés van-e toloban- és ha igen körülbelül mi az ára?
Olvastam itt a fórumon, hogy lehet motorcsónakot is bérelni. Ehhez kell valami vizi jártassági igazolvány? A csónaknak mennyi a bérlési díja?
Autó vagy robogó bérlés ügyében nem tudok segíteni. Mi sajáttal voltunk.
De vannak kölcsönzők Toloban. Talán inkább az autó lehet a nyerő, mert több helyre is eljuthattok vele....
Motorcsónakhoz nem kell semmilyen papír, csak a bérlésnél elmagyarázzák, hogyan működik a ladik. Nagyon egyszerű, nem kell miatta aggódni. Viszont nagy élmény, főleg, hogy van mit nézni a környéken.
Két éve, óránként 10€ volt. Erre semmilyen pluszköltség nem jött. A Hotel Romvi előtt béreljetek, a másik helyen állítólag van plusz üzemanyag költség. De, ez csak hallomás, mérget nem vennék rá.
A tervezett kirándulás előtt, érdemes előre lebeszélni, mert nem mindig van bent hajó. Van akik viszik egész napra.
És még egy tipp, ha nagyjából mindent látni szeretnétek Tolo mentén, akkor legalább 3 órára vegyétek ki. Persze, ha hosszabban akartok a szigeteknél időzni akkor lehet többre is.
Szia Messinia!
Örülök, ha hasznát veszitek a fotóknak, azért készültek!
.....Igen!! Szoktam csuklani!!
Sajnos az idén tuti, hogy nem megyünk, de lehet, hogy még jövőre sem!
Kedves János,
ahogy itt a hozzászólásokból kiderül a nagy gigaképed sok mindenkinek segitséget nyújt, nagyon könnyen el lehet igazodni általa Tolo utcáin, és meglesni mindent.
Ha ez már akkor is meglett volna, mikor mi indultunk anno, kivülről fújtam volna mindent, mi hol van!
Nekem is jól esik néha nosztalgiázni.
Sokat segítettek annak idején Ágiék, hogy összejöjjön, de Janis a hajókölcsönző is.......Ő vitt át.
Emlékszem, szörnyű meleg volt. Vittem az összes cuccomat, állványt, is meg ami kellett. Két flakon ásványvizet......na ezt már visszafelé nem kellett cipelni.
A Romvi sziget oldalában voltunk és sikerült egy olyan mélyedést találni, ahol egy bokor árnyékot vetett. A lányomnak a saruja is elszakadt ......és aznap este mentünk fel a kápolnához is. Szép emlék. Remélem, még visszajutunk egyszer.
Bizony, még 64 nap, aztán indulás! Mi is januárban kezdtük a visszaszámlálást! Mindig mondom a csemetémnek, hogy ne hajtsa az időt, mert ahogy elmennek a várokozás hónapjai, ugyan olyan gyorsan telik majd el az a 2 hét is, míg kint leszünk.
És igen, ez is eljött már kimondhatom, hogy holnap indulunk Toloba
Persze még most is a fórumról gyűjtöm ki a hasznos infókat! Sokat segített minden hozzászólás, vélemény, beszámoló!
Hotim! Ti már készülődtők? Mi szokás szerint utolsó napra hagytunk mindent- versenyfutás az idővel még holnap munka után Indulás 04:15 buszpályaudvar, ugye?
Schumy77 én az Apollontol fogok menni. Olvastam te a Grand tourstol. Nem tudom a kinti utazási iroda illetve a vezető ugyan az e. Lenne egy nagy kérésem. Ha haza érkeztél leírnád nekem a fakultatív utakat merre szervez az iroda és ami a legfontosabb az árakat. Minden fakultatívon részt szeretnék venni és szeretném tudni az árakat mire számíthatok kb julius végén augusztus elején. Ha nem akarod itt közölni akkor privátba. Köszi.
Én ma már nem dolgoztam . Becsomagolva....útra készen....néhány óra és irány Tolo!
Igen, indulás 4:15-kor. Általában 3/4 körül már bőven ott szokott lenni a busz.
Mi este 7kor értünk haza munkából, 8 tól intenzív pakolás, nagyjából most végeztünk, szűk 2 óra alvás aztán indulás a pályaudvarra Ráérünk majd aludni az unalmas szerb pályán Most már csak azon töröm az agyam, nehogy valami fontos itthon maradjon, de talán mindent sikerült bepakolni. Időjárás előrejelzés teljesen kiváló, lelkesedés kitörő, már csak mi kellünk oda! Éljen TOLO