Ja és ami még lényeges, tanácsotokra beszereztem Zorbász, a görög c. könyvet, illetve egy peloponnészoszi útikönyvet, tökéletes időtöltés lesz a buszon
Köszi Unic, hogy így kérés nélkül is! Én is kalkulálgatok, csak most érdekes helyzet, hogy miközben Ági azt írta, hogy már ők szervezik az Apollon fakultatív útjait is, a katalógusban jóval alacsonyabb árak szerepelnek, mint amiről itt lehet olvasni.
Nincs mit. A katalogus árak kb irányárként vannak feltüntetve. Tavaly Olympic Beachen voltam egy hetet a katalogus árhoz képest az utak sokkal olcsobbak voltak. Rá egy hétre Nei Poriba voltam na ott már hasonlított a katalogus árakhoz vagy drágább is volt. Minden katalogusba feltüntetik, konkrét árakat a helyi vezetőtől tudunk meg. Amugy ahogy Dettix is felhívta rá a figyelmemet hiányolok pár utat. Nemeát, Korintosz csatornát, Kalavritát.
A fakultatív áraknál a grandos katalógus az irányadó!
Hiában van pl. Athén 25 euróért meghirdetve az apollónnál, a fakultatív kirándulásokat a culture travel szervezi, így egységesen 35 euro a program ára mindenkinek (kiv. diák). Egyébként ígyis bőven megéri a program az árát
Hazaértünk. Mivel jelenleg nagyon "szét vagyok csúszva", úgy tervezem, hogy egy kicsit később állítok majd össze egy kis kedvcsináló képsorozatot Toloról. Egyébként az idő nagyon jó (a 2. héten már sokkal jobb volt) és a tenger is egyre melegebb, az árakban nem tapasztaltam változást a tavalyihoz képest......Sajnos Olympiába nem jutottunk el, nem jött össze a szükséges létszám. A helyi idegenvezető elmondta, hogy a tavalyi évben is egyetlen egyszer sikerült elindítani ezt a kirándulást. Nem marad más hátra, mint egyénileg kell eljutnunk. Ez sajnos most nem volt megoldható......de egy újabb ok, hogy visszamenjünk!