szio. De en voltam lenn, csutortokon havazott. Ugyhogy jot hogolyoztunk a tengerparton. Keszitettem egy halom kepet, de csak az iwiwen van fenn, meg a facebookon.
szio. De en voltam lenn, csutortokon havazott. Ugyhogy jot hogolyoztunk a tengerparton. Keszitettem egy halom kepet, de csak az iwiwen van fenn, meg a facebookon.
Na akkor még nem indulok el,korcsolyázni nem tudok
Sziasztok!Én még új vagyok itt a fórumon,nagyon sokat olvasom ezt a fórumot hiszen menni akarunk az idén Nei Poriba.A grand tourst néztük ki és ezért kérném a véleményeteket.Nekik most 2 apartmanjuk van a Coral és a Mariann.Tud-e valaki valamit róla?Jamasz állítólag te kint vagy,tudsz valamit róla?Előre is köszönöm mindenkinek
szio. Hat, sajna nem tudom, mert a Coralrol meg nem is hallottam. Marianna meg nagyon sok apartman neve. Amugy en a Jimakos tourst egyaltalan nem ajanlom, de hat te tudod. Ennyit tudtam csak segiteni. Udv. Gabriella Ha esetleg van meg vmi, nyugodtan irj.
Szia Gabriella!Köszönöm a válaszod,azért reménykedtem hogy te tudsz valami infót adni.Ez a Coral állítólag a szélén van Nei Porinak és úgy írja hogy új apartman.Tudod az a baj hogy mi még most megyünk először,és igazából nem vagyok egyáltalán jártas ezekbe a dolgokba.A sok fórumos írásból kiderült hogy igazából nekem se jön be ez a Jimakos utazási iroda,és azt sem tudom hogy érdemes-e ilyenkor már lefoglalni a szállást,vagy esetleg később szokott lenni még akciósabb út?Különben mi busszal megyünk, augusztus utólsó hetére gondoltunk,ezért nézem hogy hova lehetne el menni kirándulni,amit esetleg kerékpárral vagy esetleg 1 nap kocsi bérléssel meg tudnánk oldani.Fakultatív programra nem igazán tudunk befizetni,mivel 5 tagú családról van szó és a gyerkőcök is nagyok,szóval az nagyon sokba kerülne.Talán majd legközelebb ha lesz lehetőségünk.Ahogy olvastam azért anélkül is el lehet jutni szép helyekre Platamonasi vár,,Dion vízesés,nem tudom a Tempi völgye mennyire van?Szóval ilyen kérdéseim is lennének hogy mit tudsz még ajánlani?Igazából a 7 nap túl sok mindenre nem elég,pihenni is kel.A fiatalok menni akarnak Discóba,azt látom hogy csak Platamonason van,tudsz-e róla valamit?Most ennyi jutott eszembe,ne haragudj hogy ennyi kérdésem van. Tallér
Nei Pori Platamon felőli részén van egy vasútállomás. Onnan eljuthattok Thesszalonikibe ha jól tudom 6 euróért /fő, mi Leptokáriáig mentünk az oda-vissza 4 euró volt. Van egy kisvonat /gumikerekes/ is Platamon és Nei Pori között közlekedik. Idén én is fogok bicajt bérelni.
Szerintem is jobban jár az ember ha biciklit bérel azzal legalább akkor mész amikor te akarsz,és ott is állsz meg.Nekünk igazából 10km nem távolság,hát főleg a gyerekeknek.Azt te se tudod Judith hogy a Tempi völgye mennyire van és hogy milyen?kÖSZI TALLÉR
Köszönöm a tempi völgyről az infót,majd akkor oda el megyünk bérelt kocsival ha 1 napra bérlünk,aztán még hozzá nézünk valami mást.Azt nem írtad hogy szép ez a völgy?