Tud valaki segíteni abban,hogy hol tudok 10 napos üdülésre befizetni Sartira?Csak ,mert 1 hét az kevés és majdnem mindenhol csak ennyit tudnak kínálni!
-törölt nick 12762 | #148683 | 2010-08-12 05:55:22 | Válasz a #148682. hsz-ra
Helló Rudi,
fizess be egy egyhetesre, az utolsó 2 napon lépj át a szomszéd apartmanba: az egyikben tuti hogy lesz 3 éjszakára szabad szoba
Sziasztok! Valaki megtudná nekem írni, hogy a Stelitsa apartmannak milyen a felszereltsége? Voltunk már párszor Sartin, de a Stelitsában még nem... köszike.. További szép napot 08.20 go Sarti
Nem biztos, hogy ide kell-e írnom, de szeretnék Beszámolót írni, az idei Sarti nyaralásunkról. Sajnos nem tudom, hogyan kell ezt felrakni. Ha segítenétek , megköszönném.
Köszi szépen, nektek is:) Ha jól sejtem, ti is holnap mentek:)))
Esetleg rendszámot adhatsz, hátha valahol összefutunk:)
Én csak azért nem adok, mert még nem tudom:))) Mert még most hozza el az egyik barátom az autót)))
Sztem mi olyan 6 óra körül indulunk, de még ez sem tuti, ti mikor indultok?
Hű lehet, h most le leszek tolva, mert nem Sarti témában irok:))))
Ami biztos fak. program nekünk görög est, és Amoulani.
Aki volt az idén a Stelitsában, írja már meg hogy tényleg igaz, hogy nagyon rosszak az ágyak? de azért remélem az erkély a tengerre fog nézni
köszi előre is...
Mi is a Stelitsába megyünk. De csak szept. 24-én. Az igazat megvallva
az se érdekel ha kiveszem a matracot az ágyból és a földön alszom, vagy akár egy lepedő is elég a tengerparton csak már ott lehessek. Viszünk egy kis sátrat is a strandra a nap ellen, vagy ha borúsan látom éppen
eső ellen. Fürödtem én már esőben is az Égei-tengerben....
Képét nézve volt már dekoratívabb és tágasabb apartmanunk is az évek
folyamán, de Pieria után a sziklás benyúlók vonzottak, ha meg homokosra
vágyom, akkor arrébb ballagok egy cseppet...
Szia Judit! Engem se nagyon érdekel az apartman, csak egy kicsit elriasztott, hogy van egy pár negatív hozzászólás
Pedig már voltam Sartin háromszor, de soha nem volt gondunk az apartmannal Egyébként meg igazad van a tenger a lényeg, az meg egy fél percre van. Csak nem értem azokat az embereket akik lehordják az apartmanokat, és nem csak a Stelitsát, hogy ha annyira nagy az igénye valakinek, az ne menjen egy halász faluba! Majd elmesélem, hogy milyen volt... 08.20.-án megyünk szia
Sziasztok!
Tegnap érkeztünk haza Sartiból, én most voltam először, eddig mindig csak Paralián nyaraltam... a táj és a tenger sokkal szebb Sartin az tény, de mikor 3 napig csak jéghideg vízbe tud az ember zuhanyozni, és jól megfázik... meg ahogy az utolsó napunkat elrontották... hát érdekes... Oké, hogy halászfalu, de a melegvíz problémát főképp orvosolni kellene, nem beszélve arról, hogy a parton igazán lehetnének öltözők és zuhanyzók (az utolsó nap miatt)!!!!!! Grand tourssal mentünk, mint minden évben, és a Sithon travelhez kerültünk, ott Leo volt az idegenvezetőnk... alapból nem volt szimpatikus, aztán másoktól is negatívumot hallottam róla, elég tudatlan ahhoz képest, h nyaranta kint él, dolgozik és az apja is görög. Az utolsó nap, meg ugye 9-kor el kell hagyni az apartmant, az Avra étterembe bepakolták a cuccunkat, mondván h na várjunk a buszra. fél 1körül jön, lehet bepakolni, de az indulás majd akkor dől el... már ez is elég furcsa volt... Szerencsére volt ismerősünk kint, így mi elmentünk még fürdeni és le tudtunk nála zuhanyozni, de a többi ember csak várt. Fél 1kor persze a busz sehol... a 40 fok hőségben, majd 2kor megérkezett, fél 3ra mindenki bepakolt és utána 1 óra múlva indulás, de továbbra is főtt mindenki a melegben és próbáltunk boltról boltra járni... Így elrontani az utolsó napot... amit az ember kifizet... nevetséges! Sehol nem tapasztaltam ilyet. Előre elmondták h este ekkor és ekkor jön a busz, nem így h az emberek 90%a felöltözve reggeltől sül a melegben és várja a buszt. Fürdeni ugye nem tud, mert nincs zuhanyzási lehetőség és csak ígérgetik a buszt.
Amúgy Sarti gyönyörű, főleg az a sok kis öböl, ez abszolút pozitívum, csak elég rossz, h egy ilyen gyönyörű helyet ilyen apróságokkal rontják el... Voltunk Blue Lagoon kiránduláson és Narancs parton is, sajnos a Sthónia körútra nem jutottunk el, mert kevés jelentkező miatt nem indult.
Azt hiszem, ha jövőre ide jövünk, biztos, hogy nem Grand tourssal és előre megkérdezem az utolsó napot, hogy zajlik le.
Egy pár apróság még: A görög sütik továbbra is a legleslegfinomabbak, főleg azok a nagy hólabda szerűségek, abból is a nutellás... az mennyei. A tzatziki az Emmanuel étteremben a legfinomabb, az Argilisben semmi íze nincs. A péksütik is isteniek... jah és a kukoricás kenyér, azt mindenkinek ajánlom figyelébe... de csak a bból a pékségből ami a főtérhez van közelebb, ott igazi sárga és nagyon finom! Nagyjából hirtelen ennyi, ha valami eszembe jut, még írok, vagy kérdezzetek!