tomi07!
[quote="zolee84"]Több üzenetet kaptam,hogy az utolsó Mok kút Szerbiából Macedóniába menet lehet-e euróval fizetni.(szerb dínárral lehet kp.-ban) Nos,ha szerbiából haladsz macedónia felé,itt hivatalosan nem tudsz tankolni(mi és több magyar utitársunk ,visszafordulunk a visszavezető sávba)(még nem büntettek meg minket,de van más kút is,aki nem akar itt tankolni),de ezt érthetően leírtam és akiknek elküldtem a választ mindenki megtudta érteni,remélem így már neked is világos!
Nem értem , hogy mindenki a Szerb-Maci határon lévő Mol kutnál akar tankolni , pedig a Maciknál a MAKPETROL kutak is jók , sőt olcsobbak is , vagy ennyire bizalmatlanok egyes emberek a Macedonokhoz .
dinnyebubus!
gázt nagyon sok kútnál láttam kiirva a szerbeknél és a maciknál is. a görögöknél nem figyeltem.
én is ajánlom a maciknál a tankolást, főleg Makpetrol kutakon!! (azt nem mondom, hogy nincs velük baj, mert az első tankolásnál nagyon átvágtak) De mindig tankolás előtt kérdezzétek meg, hogy ha euróval fizettek, mennyiért váltják!!! és akkor már tuti nem tud átvágni, ha elfogadod. nekünk ez 2. tankolásnál 1,15 euró volt. sajnos az elsőnél nem voltam elővigyázatos, igy 1,45-ért számolták, amikor a kasszánál voltam (nem Makpetrol volt) már nem tudtam mit csinálni. de máig a fejem verem a falba, hogy annyit kifizettem. de nekem megvolt a tanulópénz, ti meg tanuljatok az én káromból.
Csakhogy az nem egy nép/nemzet neve! Ez a szóhasználat lenéző, lekezelő egy néppel szemben, egyszerűen kulturálatlanság.
Bizonyára Neked is "jól" esne, ha angol nyelvterületen röhögve éhesnek hívnának mint magyart, esetleg még egy ilyen "plázacica" képzőt is hozzátennének.