írj a társaságnak, h kéred a 250 eur-t per fő és ne hagyd magad akkor se ha le akarnak pattintani (de direkt ezzel foglalkozó irodák is vannak, azokat is megbízhatod, jutalékért).
mi is TS-el utaztunk, a visszaindulással volt gond, az eredeti időponthoz képest 5x változott az időpont, ebből az utazás napján 3x.
Sajnos a charter járatoknál ezzel számolni kell, én úgy tudom azért vannak a gyakori menetrend változások, mert a járatok folyamatosan töltődnek fel, ha pl összejön annyi utas akkor új járatot kell beiktatni és az már borítja az előre tervezetteket.
Szia!
Mi tavaly voltunk a Golden Coast-ban.Mi meg voltunk elégedve-igaz,csak az éjszakákat töltöttük benne Rethymno óvárosa és a Fortezza kb.fél óra gyalogosan a tengerparton.Tengerre néző stúdióban voltunk,légkondit egyáltalán nem kellett bekapcsolni,mert éjszakára a tenger hűsítő hatása szépen érvényesült Mi nem főzőcskéztünk,csak a reggeli kávét,de ahogy emlékszem,csak alap felszereltség volt edények terén.A fürdő rendben volt..
Kérdezz,ha érdekel bármi..
De jó Nektek..,Nyugat-Krétára még mi is tervezzük visszamenni
írj a társaságnak, h kéred a 250 eur-t per fő és ne hagyd magad akkor se ha le akarnak pattintani (de direkt ezzel foglalkozó irodák is vannak, azokat is megbízhatod, jutalékért).
lényegében ingyen lenne a nyaralásod
Minden érdekel, amit csak tudsz írni. Bolt a közelben, gyros-s (jÓ), autóbérlés, jó étterem stb.stb. Drágaság van? Törölközőt kapunk a szálláson? stb.stb. Ti is Ibusszal voltatok? Köszi.
Bolt több is található az apartman közelében,kis árkülönbségek vannak,de általában az volt a benyomásunk,hogy a drágábbakban az árú(gyümölcs-paradicsom-sajt) is szebb volt.
Az apartmanban van törölköző,kettő/fő;a hét közben kicserélték és naponta takarítottak,kivéve vasárnap.
gyrost mi egy helyen ettünk ,Rethymnóba menet a kikötő bejáratával szemben van egy grill-büfé szerűség a sarkon,könnyen megtalálható,mert szinte állandóan tele volt és az utcán is vannak asztalok padokkal.
Éttermet az erőd mögötti főút mellett(Chania fele) ajánlom,Angel is tett fel a napokban az albumjába képet,kék asztalokkal és székekkel.Ott nagyon finomat ettünk,haltálat és polypot.Az úttesten át cikázva szolgálnak ki,mert a konyha az erőd támfalának oldalában van az asztalok pedig a tengerparton.
A városban messze kerüljétek el a kikötőő körüli tavernákat,annyi erőszakos behívogató emberrel még nem találkoztam,komolyan zavaró volt
Autót mi az AVIS-tól béreltünk,250 Euró volt 5 napra.Lett volna olcsóbban is máshol,de azok elég lepukkant állapotban voltak,mi pedig tudtuk,hogy a hegyekkel többször is meg kell majd küzdeni neki,ezért választottuk a jobb állapotban lévőt.
Igazán finomakat délen ettünk,ott ajánlom Sougiában a Polifimos tavernát,igazi gasztro élmény volt;valamint egyszere hazafele jövet Askifounál ettünk tradicionális krétai menüt,ami szintén emlékezetes élmény volt..
Kérdezz még,úgy könnyebb írni,ha tudom,hogy mi érdekel.
Köszi az infókat!
Még nem jártunk krétán, mit érdemes mindenképpen megnézni? Feltétlenül kell a kocsi? Ezt, csak azért kérdezem, mert kettő gyerekkel megyünk (4 1/2 évesek) és nem tudom így lehet-e autót bérelni, meg velük érdemes-e, mert nekik igazán az a jó, hogy a parton fürdenek.
Az apartmanban rendesek voltak? Az Ibuszos idegenvezető? A repülőn mennyi lehet a csomag súlya? Nektek mennyi volt a határ? Ti is mediterrán tombolával mentetek?
Bocsi a sok kérdésért, köszi.