Holnap megyek Krétára, megnéztem az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján az elõrejelzést ezért. Szerintetek az vicc, vagy komoly, hogy a maximum hõmérséklet végig 27 fok lesz (csütörtökön rekord 2, a minimum viszont 26 fok. Én úgy olvastam itt, a tengervíz ennyi kb ott, nem a levegõ hõmérséklet.
Holnap megyek Krétára, megnéztem az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján az elõrejelzést ezért. Szerintetek az vicc, vagy komoly, hogy a maximum hõmérséklet végig 27 fok lesz (csütörtökön rekord 2, a minimum viszont 26 fok. Én úgy olvastam itt, a tengervíz ennyi kb ott, nem a levegõ hõmérséklet.
Valóban 80 euro körül van a hajójegy Heraklionból Santorinire.
Sokan tényleg azt mondják, hogy nem éri meg. Én voltam és nem bántam meg. Ezt a gyönyörû szigetet látni kell egyszer.
Az idén is Krétára megyek és most sem hagyom ki Santorinit.
Szeretnénk Heraklionból Santorinire hajóval átmenni! Bár sokan azt mondták, hogy annyi pénzért nem éri meg! Ha jól láttam kb. 80 € -ba kerültek az utak!
Ebben szeretném a segítségeteket kérni!
Elõre is köszi!
Muju
Szia! Mindenki!
Köszönet az árakért. Kedden remélem már nem lessz ilyen meleg. A mi szálásunkon nincs légkondi. Meg fogunk pusztulni a melegtöl. Na nem baj majd alszunk a medence parton. A muzeumot nagyon sajnálom szerettem volna elmenni. A palotát remélem azért megnyitják mire megérkezünk.
Végre nemsokára Krétán: Siccc
A pokolian meleg Kretarol jelentkezem. Vasrnap 40, hetfon 35, tegnap 38 fok volt arnyekban, olyan perzselo meleg van, hogy szinte levegot is alig lehet venni. Tegnap, de mas napon is volt mar, hogy este egy orara leallitottak az aramszolgaltatast, nehogy baj legyen, mert a szokasos arammennyiseg haromszorosat hasznaljuk el naponta. Ha jol tudom, itt Kretan mar ket ket ember meghalt a meleg miatt.
A tenger 27 fokos, szinte fozni lehet benne, a homok olyan forro, hogy papucs nelkul lehetetlen menni rajta.
A szel a meteorologusok szerint afrikabol a szaharabol jon, lehet is erezni, mert szinte eget.
A levego ejjelre se hul le, ma hajnali 1-kor 29 fok volt.
De lehulest josolnak a hetvegre igy nem lesz "csak" 31-32 fok arnyekban .
Knossost bezartak ket napra a nagy meleg miatt, igy az oda inditott kirandulasok elmaradnak.
Amugy minden szuper, az kb a tavalyival egyeznek meg. Valaki kerdezte, hogy mennyibe kerul a napernyo , egy helyen neztem ott 6,5 euro volt.
Sziasztok!
Kösz az indulási idõpontot. Felhívtam az utazási irodát. Mondták, hogy tényleg változott az indulási idõpont de csak csütörtökön akartak szólni.
Most olvastam amit írtatok eddig nem volt idõm megnézni az oldalt.
Muju! Mennyire zártkörû a társaságotok? Szeretnék össze ismerkedni veletek! Persze ha nem vagyunk alkalmatlanok. Minket könnyû felismerni, ha gondolod nálam egy fehérbot lessz.
Sziasztok: Siccc.