Én is sokat gondoltam rájuk.
egy barátnõm Stavrosban dolgozik, és irta, h szar most az idõ!
Remélem santorinin nem !!!!
Kiváncsi leszek a beszámolójukra
Már alig várom, h mi is ott legyünk, de az még odébb van !
Üdv
Sziasztok Józsa és Cilla! Látom épségben megérkeztetek. Hol van a lelkesedés Santorini iránt (hogy a Karpathos topikba írtatok csak)?
Várom az élményeiteket.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én hétvégén elég sokat gondoltam Cillákra. De jó most nekik.
Remélem jó volt az útjuk, és szép a szállásuk is. A sziget mindenesetre tuti gyönyörû.
Hát Sziasztok!
Nagyon jól esik Eszter79 kedves sorait olvasni. Sajnos letelt, megjöttünk.
Az utunk? Hát az jó volt, és fõleg szerencsés.
De kezdem az elején. Május 31 1 óra 50 perckor kellett volna indulni buszunknak a Hõsök terérõl. Mi már 1 óra 10 preckor a téren lettünk volna taxival, de ott szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a másnap kezdõdõ Nemzeti Vágta rendezvény miatt nem hogy a térre, de még a környékére sem lehet bejutni. A meghirdetett helyhez (A Szépmûvészeti Múzeumhoz)legközelebbi megközelíthetõ pontnál, az Ajtósi Dührer sor és a Dózsa György út sarkánál (kb 1 km)kiszálltunk Cillával és a csomagokkal. Busznak se híre sem hamva. 1 óra mulva sem. Közben megérkezett a kedves barát-házaspár akivel közösen szerveztük az utat. A telefon segítségével tudtuk egymást is megtalálni. Egy óra és több kilométernyi keresgélés után sem találtuk a buszt. A telefonszám, ami az utazási papírokon szerepelt kicsöngött, de a kutya sem vette fel. Nem kell mondanom mit éreztünk. Az Aeolust elszidtuk mindennek és elterveztük, hogy hétfõn milyen jogi lépéseket fogunk tenni az iroda ellen a személyenkénti felnégyelés után, amikor barátomnak megszólalt a telefonja. Az iroda képviselõje hívta, hogy egy taxi vár ránk a Bencúr utcában, azzal visznek el minket az erzsébeti Tescohoz, mert oda megy a busz. A taxinál õ is megjelent és elkísért minket a buszhoz. Persze minden idegességünket rázúdítottuk, pedig õt is éjszaka rángatták ki az ágyából, hogy rendezze el a problémát. Kiderült, hogy, bár a jelentkezésnél felírták, valahogy az én telefonszámom nem szerepelt a papírokon. Azaz, ha nem barátainkkal megyünk, 100%- hogy semmiképpen nem tudtak volna elérni, vagy megtalálni, úgy, hogy simán itthon maradtunk volna. 3/4 4- kor indultunk tehát Pesterzsébetrõl sík idegesen Pireus felé.
Visszafele útról annyit, hogy reggel 8 óra 10- kor elindultunk Pozsonyba az Air Slovakia gépével Karpathos érintésével.
Egészen Karpathosig jutottunk (20 perc), ott be is döglött a repülõ. 3 és fél órai várakozás után tudtak csak életet lehelni belé a hadsereg segítségével. Az egészben csak az a jó dolog történt, hogy összetalálkozunk és megismerkedtünk Kristivel (a fórumról) és párjával és jól elbeszélgettünk.
Ennyit az útról és a szerencsérõl. Holnap még folytatom, de nagyon késõ van és fáradt vagyok. Egyébként Santorini egy álom és nagyszerûen éreztük magunkat a kalandok ellenére is.
Mindenkit üdvözlök: Josza
Szia Andika!
Aranyos vagy, hogy megkerestél. A történtek ellenére pazarul éreztük magunkat. Készül a beszámoló, amint kicsit kifújom magamat.
Üdv: Josza
Szia Ferrari!
Santorini varázslatos hely és mint Andinak is megírtam a leírtak ellenére is fantasztikusan éreztük magunkat az utazási iroda minden fondorlata ellenére is. Ettõl még fogunk velük utazni máskor is, mert nagyon kedvezõ árú és különleges útjaik vannak, csak elõvigyázatosabbak leszünk. Holnap részletesen leírom merre jártunk és mikkel bosszantott még bennünket az Aeolus.
Üdv: Josza
Szevasz H.apci!
Köszönöm.
Igazad van. Végül is nem hagytuk mi elrontani a kedvünket és juszt is jól éreztük magunkat összességében.( Már csak azért is, hogy ezzel bosszantsuk õket) Már mennék is vissza, akár ugyan ilyen feltételek mellett is.