Kedves Estella!
Mindenkinek lehet rossz napja még a gyros készítõknek is, lehet, hogy egy ilyen napot fogtunk ki , de az összes többi kaja nagyon ízlett Mónikát nem láttuk, mert nem voltunk abban a marketben. Minden szuper jó volt
Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat Platamonas-on. Sajnálom, hogy a gyros nem ízlett ott, ahol nekünk, de hát annyi baj legyen
Azon viszont nagyon csodálkoztam, hogy a parton sokan voltak. Amikor mi voltunk augusztusban alig voltak, mondjuk ezen mi is meglepõdtünk.
Lehet azóta jóval többen járnak oda
Kedves Anikó!
Megpróbálom minél hamarabb összeválogatni a képeket, bár most inkább olyan családi fotókat készítettünk, kevés az, amin nem vagyunk rajta , de igyekszem, megigérem
Sziro! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok, és hogy sok tervezett program összejött!? Remélem azért a sûrû programod közben lesz idõd a fotókat elküldeni Jox-nak?!
Sziró, ahogy írod, nagyon szép, élményekben gazdag nyaralásodtok volt, szinte sugárzik a soraidból, hogy mennyire jól érezted magad.
Igen, Andi, nagyon jól éreztük magunkat, de ez úgy gondolom a hozzáállásunkon is múlott. Mint ahogy másoknál nálunk is voltak apró gondok, de nem foglalkoztunk velük, nem hagytuk, hogy elrontsa a kedvünket és megkerestük azt, ami kárpótolt érte. Ahogy Te is írtad, naponta csak 1 óra bosszúság, de a többi 23 óra kellemes és szép. Mi ezt az 1 órát is megpróbáltuk leredukálni, így sikerült napi 10 perccel megúszni és nyertünk a 23 órához még 50 percet
Én egyszer tervezetk egy közép-görögországi körutazást, arra gondoltam, hogy 1-2 éjszakát maradnánk itt valahol, én eddig Platamonast gondoltam, de lehet, hogy valami más hely kellene?
Platamonas jó választás néhány napra, és központi helyen van rengeteg látnivaló kiindulópontjának.
Hehe, nekem is feltûnt, hogy Finánc eltûnt! És most elõkerült
Sziró, ahogy írod, nagyon szép, élményekben gazdag nyaralásodtok volt, szinte sugárzik a soraidból, hogy mennyire jól érezted magad.
Jox, engemis érdekel, melyik part az, ahova jártatok?
Én egyszer tervezetk egy közép-görögországi körutazást, arra gondoltam, hogy 1-2 éjszakát maradnánk itt valahol, én eddig Platamonast gondoltam, de lehet, hogy valami más hely kellene? Most még mindegy, mert ez úgyis csak pár év múlva lesz, de azért gyûjtöm az infókat.
Kedves Sziro !
Szerintem Jox-ék is azon a tájékon járhattak, ahol mi is voltunk tavaly. Omilio-Stomio (Alexandrini)-Kokino Nero. A fõszezoni Nei Porit mi is derékba kaptuk, annak minden negatív vonzatával együtt. Ha valaki autóval megy, azoknak mindenképpen ajánlom, hogy keressék fel ezeket a helyeket, megéri.
Üdv. Laci