Na, az a másik nagy félelmem, hogy ne történjen semmi gáz az úton. Amiatt is aggódok, meg igazából minden miatt
Valamikor azért majd jelentkezem kintrõl, nem tudom hogy lesza net, lesz-e az én szobámban vagy le kell vágtatnom a földszintre...majd meglátjuk, de legalább egy juhét beírok ha kiértem...
Jowi meg azt hiszem Dearlie-nál van, azért nem ír. Nem biztos, de ez rémlik valahonnan (bizti nem a tételekbõl )
De igazán jelentkezhetnének már mindketten, mert rég hallottunk róluk!
Azért annak nagyon örülnénk! Tényleg nagy bátorságra vall, hogy egyedül bevállalod ezt a hosszú utat! Akkor is szorítunk, nem csak hétfõn és tényleg nagyon fogjuk várni, hogy bejelentkezz, hogy odaértél!
Az õrangyalom tuti velem lesz, csak le ne hagyjam Egy dolgora kell nagyon odafigyelnem, amit hajlamos vagyok figyelmen kívül hagyni, a sebességkorlátozást. Meg pl Szerbiában lakott területen 60 km/h, lakott területen kívül 80 km/h a sebességkorlátozás. Eszembe kell vésni nagyon, különben drága út lesz...
Biztos, hogy nem a tételbe írták bele? Képzeld, ha a topicból kéne vizsgáznod! Egyébként írta, hogy ogamegy, mert mennek Visegrádra. Majd Parálián meg kinézzük az Pöpi apartman helyét!
Sziasztok Csajok !
Látom Pöpi gondolatban már elindultál hát szerintem is leginkább most már ezzel foglalkozz és ne a tételekkel.
Nekem az utolsó nap már tuti semmi új nem ragadt meg .-)
Én is szeretek odalépni a gázpedálnak, de olvasgatom a többi topicot is, ott is azt tanácsolják, hogy mindenki tartsa be a seb.határokat, mert keményen büntetnek! Hétfõ este azért még fent leszel? Mármint itt a topicban?
Szia Pöpi! Igaz én az utóbbi idõben inkább csak olvasója vagyok a fórunak,de az intenzíven !NAAA!!!! Nem akarok egy majdnem pszichológust kioktatni,de jó tanácsként:holnap semmi para,sikerül a vizsgád,de azt tudod,hogy a negativ gondolatok negativumokat vonzanak be,ezért csak arra gondolj,hogy az elõ sem fordulhat veled hogy ne sikerüljön!!!Drukkolok Neked ezerrel!Csak pozitívan.A statisztika meg csa egy jó nagy hazugság
Helena igazad van! Most rinyálok, de hétfõn olyan magabiztossággal és hatalmas nyugalommal megyek oda, hogy meg fognak lepõdni rajtam..Mindig ez van, reggelre erõsnek és bátornak érzem magam, ja és a 14-es tételt fogom kihúzni!