volt esetleg valaki már a Spanos apartmanban?tudnátok néhány szót írni róla?engem leginkább az érdekelne, hogy milyen a part ott ill. a központ mennyire van messze.természetesen más infót is szívesen fogadok.
volt esetleg valaki már a Spanos apartmanban?tudnátok néhány szót írni róla?engem leginkább az érdekelne, hogy milyen a part ott ill. a központ mennyire van messze.természetesen más infót is szívesen fogadok.
köszönöm
Sartiban semmi nincs messze. Az egész öböl csupán 3 km hosszú. Ez gyalog sétatempóban bő 1 óra. A Spanosra pedig keress rá a keresőben. Tuti találsz valamit. Én személy szerint nem ismerem.
Már csak 2 nap és indulunk Sartira.
Az lenne a kérdésem, hogy volt-e valaki a Toroneosi hajókiránduláson közületek és hogy milyen.
A párommal ezt a programot szemeltük ki magunknak, de nem olvastunk még róla semmit.
Mi is pénteken idulunk este! Már csak 2 éjszaka! IZGI!
Néztem a 15 napos időjárás előrejelzést és végig napos időt írnak,bár 3 napra csak 28 fokot írnak! Az nem olyan sok! Mi a kalózhajóra megyünk!Meg a búvárkodás ami érdekel még!
Szia Sancho!!! Hát nem jött össze Lefkada, helyette na hova megyünk?????Na hova?????? Hát Sartiba!!!!!!! Szeptember 25-okt.3-ig, lehet hogy megfagyunk, hogy hó esik, de mi megyünk!!!!!!!! Fúúúúú, nagyon örülök!!!!!!!!
Ez nagyszerű Nagyon jól fogjátok magatokat érezni. A rossz idő miatt ne aggódj, majd küldök jó időt Sokat tudtok majd sétálni és persze a finom kajákat és persze piákat se hagyjátok ki El hiszem, hogy várod, engem is a fene evett meg, aztán egyszer csak indultunk is
Szia!A Toroneosi kirándulással jól jártok,idén én is ezt szemeltem ki,nagyon jó volt.Több helyen megálltunk kikötöttünk,ugráltunk a vízbe.nagyon finom bőséges ebéd volt a hajón.A két kapitány tök jó fej.Megálltunk strandolni,a fogyasztásért cserébe napernyőt adtak,addig főztek a hajón.A szerencsések delfint is láthatnak,szóval jó volt
köszönöm
Szia!
A Spanos igen jó szálláshely, 2008.-ban adták át. Egyik oldala közvetlenűl
a tengerpartra néz, csak egy út választ el. A part homokos, a tenger aránylag lassan mélyül. A központ közel van.
Jó nyaralást.
Üdv.
czoki
Én is bejelentkezem végre. Múlt hét vasárnap értünk haza Sartiról. A röszkei határon szivatás volt, így egy óra ácsorgás után átmentünk Tompára, ezen kívül zökkenőmentes volt az út oda és vissza is. A hely nagyon szép, voltunk a kalóztúrán, nagyon örülök, hogy elmentünk,mert nagyon jól éreztük ott magunkat. Az első nap találkoztunk Ginaaval, Lafkaval, Lindiékkel. Nekem személy szerint sem a piac, sem Neos Marmaras nem tetszett. Számomra inkább ijesztő volt az a sok brutális emelkedő. Én oda nem vágyom vissza többet. Voltunk az Emánuelben, nem volt rossz, viszont a Korinos éttermet senkinek nem ajánlom, mert becsalogattak minket, mindent igértek, aztán jól lesz.rtak. A kétszemélyes haltál kb 1 emberes volt, igértek frappét,nem kaptunk, igértek desszertet, az egyiket megkaptuk, a másikat elfelejtették, ill másnak adták, úgyh gyorsan távoztunk is tőlük. Az Argiris nevezetű étterem vitte nálunk a pálmát, kitűnő kiszolgálás, alacsony árak és jó kaja. Borravalóval együtt fizettünk ketten 20 eurót egy vacsira, üdítő, sör, tintahal, köret volt az árban. Ugyanez egy másik helyen 32 euróba került.
Összességében Sarti tetszett, irigylem, akik most mennek.
Jártunk a domb felé bár motorral és inkább a kanyarokra figyeltem így nem tudtam az ap.-okat tüzetesebben megnézni. Az a rész is szimpi. Gondolom ti is abba a kis közértbe mentetek ami kettőnk között volt a partri részen. A tulaj ill. a kiszolgáló csajszi nem volt túl szimpi szerintem nagyon utálta amit csinált, vagy csak nagyon bunfordi volt. De mindennap!