Üdv. itthon. Jó, hogy találkoztatok páran odakint. Így már sokkal személyesebb a " beszélgetés " ! Mi is az Emánuelben voltunk szinte mindennap. A piacról és Neos M.-ról sajnos nekem is ugyanez a véleményem. Rémálmaim között van az ottani utcákban való autózás.
Sarti valóban szép és jó a partja.
Kicsit irigykedem a most indulókra.
Sziasztok!
Mi holnap 2 óra felé indulunk Bp-ről Sartira a Spanos apartmanba kocsival. Már nagyon várjuk, bár az időjárás előrejelzés nem ír jó időt az első 3 napunkra, de reménykedünk nem lesz rossz végig...
Szeretnék érdeklődni, hogy használható wi-fi net van-e Sartiban valahol?
Jet ski, quad, motorcsónak, motor bérlés?
Üdv pitu
Sancho, hát szívesebben lennénk még kint ami azt illeti... megnéztem a képeid itt:)
Badminton, igen az a park volt előttünk. Igaz nem fotóztuk le, most jut eszembe....
Vanda, a 28 fok tök jó kint. ránk nagyon meleg volt, így csak a vízben meg az árnyékban lehetett megmaradni szinte. Napközben megsültünk a napon.
Irigyellek, meg a többieket, akik még Sarti előtt vannak!
Márta, abba a boltba egyszer voltam csak. Első nap első utunk a webkamera melletti boltba vezetett (ill. második, mert a nagy sárgába is betértünk, de csak 1x), legtöbbször abban a boltban vásároltunk. Mege egyszer a Lidl-ben Nikitiben. Oda első nap túl korán értünk, nem volt nyitva.
Mi szinte mindig máshol ettünk. Az olasz fagyizónak viszont visszatérő vendégei voltunk. Még hazaútkor is útba ejtettük barátnőmmel. Isteniek a fagyik! Viszont a sült kukorica itt nem jött be annyira, mint anno, nem a néniktől vettem, hanem Sarti beach felé az iskolával szemben.
Motorgyilkos: quad, motor van a motorkölcsönzők utcájában2 helyen. Motorcsónak kb a 3 km-es part közepe fele. Wi-fi a Kalóztanyában tutira (www.sartikirandulas.hu), mi nem vittünk laptopot, egyszer neteztem ottt kicsit.
Wi-fi sok helyen van. Nálunk volt laptop. A Relax étteremnél is van. Ha ott napoztok az ő napágyaikon akkor onnan is tudtok netezni, de nagyon sok étteremnél is kint van a szabad wi-fi, sőt a faluban bent kávézóknál is. Mondjuk a Shitonnál kell érte fizetni, de a kalóztanyán van gép is, igaz az elég lassú.
Szeptember 10.-én indulnánk Sartira autóval 18-19.-én jönnénk haza, várunk két utazni vágyó embert aki velünk tartana az úton és így költséget spórolnánk. Győrből indulunk 10.-én este Budapest-Szeged irányban. Akit vagy akiket érdekelne kérem jelezze a audi76@freemail.hu email címen.
Lindi, most be lehetett lépni, lehet akkor nem működött. Mikor kint voltunk akkor nem volt többször webkamera, mert net se volt, lehet még akadozik néha, nem tudom.
Köszi, zsákolhatod (a meleget)! Te láttál kint kígyót? Most olvastam több helyen is, hogy Sartiban bizony elég gyakran találkozhatunk mérges kígyókkal is.....Hát én nagyon nem szeretnék látni "szelídet" se, mert iszonyatosan félek a kígyóktól. Sarti beachen lesz a szállásunk, az Anestiben. Nem tudom milyen, remélem az alapcuccok itt is megtalálhatóak, úgy is csak aludni járunk "haza"....
Sziasztok! Mintha olvastam volna valahol, hogy Sartiban is nyílt LIDL? Valóban így van? Ha igen, hol, melyik részén?
Kígyó-ügyileg érdeklődöm: ki találkozott Sartiban kígyóval? Mennyire kell ezt komolyan venni? (Én borzalmasan félek tölük.) Anesti apartmanról tud-e valaki infót? Már kb.60 oldalt végigolvastam ma, de ezekre még nem találtam választ, azért kérdem.
Már csak 8 nap...el sem hiszem, 77-nél csatlakoztam hozzátok...! Már nagyon izgulok!
Akik holnap indulnak, vagy esetleg ma mentek, vagy akár a napokban, nagyon jó nyaralást !
És lenne még egy kérdésem: Szerintetek érdemes bepróbákozni a motorbérléssel úgy, hogy igazából nincs jogsim? Kis robogóra gondoltam, azzal tudok menni (meg igazából vezetni is tudok, és mint tudjuk, nem papírral megy az autó )!
Próbálkozni lehet, de szerintem nem érdemes! Egyrészt, jogosítvány nélkül nem adhatják bérbe.
Másrészt: mindenhol azt olvasom, hogy "A" kategóriás jogosítványt kérnek hozzá. Nekem hiába van "B"-s, nem bérelhetek robogót, mert ha elkap a rendőr, keményen bűntet. Inkább a biciklit javasolnám.