Pöpi !Egybõl várjuk a beszámolót !Már remeg a gyomrom nekem is !
Szerintem is jobban szemetelnek az emberek mint az állatok !
Jay! Tök jó,hogy ezt a vonatos dolgot megosztottad velünk !Ez nekem egy fontos info !Olyan jó lenne ha már én is tudnék ilyen vidit gyártani!
Szia Christee! Szerintem Pöpi már rápihen a holnapi napra! Nem irigylem azért, mert biztos, hogy a drukk dolgozi Benne, de reméljük azért tud pihenni is. Eltûnt mindenki, biztos élvezik a szép estét.
A pálya annyi,hogy ahhoz képest hogy 3 órát aludtam még bírom !És már én is izgulok Pöpi helyett!
Jó lenne már egy Családi összejövetel Paralia elõtt is,mert ott nem mindenki találkozik!
Na!Úgy látom elõkerülgetünk páran !Tényleg Jay megvette szerintetek a füzetet?
Amibe mindenkinek kell írni,és Panosnak adni.
Remélem nem felejtette el!
A családi összejövetel nekem nem tudom hogy fér be az idõmbe, de támogatom. Pöpi helyébe nem lennék, de cuki kislány, szerintem mosolyog csábosan, szól okosakat, és nyert ügye van .
Sajnos a nyalókás dolgot már csak most olvastam .
De bepótolom, Visegrádra megyek július második hétvégéjén, a Palotajátékokra.
Ott veszek nyalókát.
Azt elfelejtetted, hogy cicit ki, akkor van jobban nyert ügye! Oké, ami a nyalókát illeti! A körhintán ültél? Falun van búcsú? Én is voltam egyszer, de tömeg, por és olyan hangzavar volt, hogy nem igazán vágyom vissza. Inkább nyalóka sem kell, pedig ez valahonnét onnan ered, hogy ott lehett venni. Mikor lesz Visegrádon a Palota játékok?
Christee! Könnyû annak, aki pesti! Én Gyõrben lakom, nem nagyon megy, hogy elugorjak! Sajnos, mert szívesen talákoznék Veletek! Majd jövõre a Pöpi apartmanban! Esetleg a tengerparton az apartman jövendõbeli helyén!
Falun van búcsú, igaz én városban lakom ( Mezõkövesden ), Visegrádon a várjátékok 11-12-13 án vannak. Én próbálok pénteken odaérni ( http://www.visegrad.hu/hirek/a.....b92ebf25db ) . A héten a Körhintás pasinak a klímáját megszereltem és nem kértem érte semmit. Következmény: jópár ingyenzseton a dodgem-be, és az egyik körhintára. Ez történt.
Mázlista vagy! Nem irigylem ám! Biztos klassz lesz Visegrádon! Azért annyira ne siess, inkább egy kicsit késõbb érj oda!!! Tudod........
Hát ma nem nagyon tolongunk itt, mindenki lepihent Pöpivel?