Köszönöm a gyors választ és, hogy nem kaptam leszúrást az offolásért!)))
Igen, igazad van, most nézegetem a grand tours, eddig az apollont néztem, hát próbálok valami nyugodtabb helyen lévőt keresni, bár nem egyszerű, mert nem igazán írják.
Majd viszek füldugót, ugyis csak este tartózkodnánk a szálláson, napközben szeretnénk mindenfelé menni meg persze tengerpartozni:)
Szia 79kori
Csak a nosztalgiázás miatt készítettem még 2011-ben egy éjszakai "videót"
......csak a koronisz sziget látszik rajta. A hangok miatt vettem fel.
Itt alul megtalálod a címét.
Tolo: Az éjszaka hangjai.
Hallgass bele.
Köszi a leltárt:D de sajnos nem a yannisban leszünk:((((((
nem volt már hely, így a thetisbe raktak:( most tudtunk foglalni...
hát...annyira akartam ezt a yannist, nyugisabb helynek tűnik, most rákeresgélek a thetisre, apropó, aki ott van most, az irhatna egy helyzetjelentést nekem:)))))
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.Mennyire javasolt kerekesszékkel közlekedők számára a fórumtémában említett hely?Bármilyen észrevételt örömmel fogadok!Köszönöm!
A Thetisbe Anyuci1968 lakik. Ma is találkoztam vele de konkrétan nem kérdeztem rá az apartmanra. Amikor nálam volt akkor a Thetist dicsérte. Ha jol emlékszek azt mondta ugyan ilyen mint az én apartmanom tehát nem panaszkodott. De ha találkozok rákérdek. Vagy megvárod amíg jövő hét szerdán haza ér. Amugy a Thetis az Elektrával szembe van. A központba de mivel nem a fő utcán így csendes helyen.....
79kori, egy szemet ne aggódj a Thetis miatt, szuper kis apartman! Mi ott voltunk anno, és semmi negatív dolgot nem tudok róla mondani. Annyi talán, hogy a nagy strandhoz kicsit gyalogolni kell, bár a közelében is van strandolható part. (mit közelében, 1 percnyire ) Viszont a központban van, 1 perc leugrani gyrosért. Szóval jó lesz az!
Ma Hydrán, holnap meg Nemeába megyek így nem hiszem holnap találkozok vele. Leghamarabb csütörtökön. Mit akarsz pontosan tudni? A leltár kivételével mert nem hiszem vissza megy leltározni
Hát ilyen hülye kérdések jutnak eszembe, mint pl. hogy van e minden teraszon napellenző vagy napernyő és hogy a ház melyik része az, ahova délután nem süt a nap?D
Messiniat is kérdeztem erröl, de ő már nem emlékezett pontosan, anyuci meg pont ott van:D
Nézd meg Te is öregtáncos gigapan térképen, be van jelölve a Thetis apartman, teljesen közelről látszik, és ott látszik, hogy van kis tető a terasz fölött.
(az alsó részén vannak felsorolva a helyek, amikre rá tudsz közeliteni, kattints rá a Thetisre aparmanra - ne hotelra, mert olyan is van - és látni fogod )