Mi 3 hete jöttünk meg Sartiról.
Csodás volt. A Spanosban voltunk ami egy nagyon szuper szállás, mi harmadszor mentünk Sartira de ez volt a legjobb, legszebb, legtisztább apartman.
Jövőre is tuti ide megyünk.
Az öszvértúrával kapcsolatosan, ha odamégy a focipályával párhuzamosan lévő benzinkúthoz reggel 10 előtt, akkor ott van Cristos, és vele tudsz alkudni, de 20 euro lesz akkor is minimum, ettől olcsóbban úgy tudom nem lehet vele felmenni a hegyekbe.
A Kalóztanyán a tulaj Attila azt mondta, hogy ha valaki öszvértúrára szeretne menni, akkor szóljon Neki. Állítólag fejenként 6-7 euróval olcsóbban jön ki.
De lehet, hogy ennek az is feltétele, hogy elmenjetek hajótúrára velük. Ami egyébként nagyon jó program.
Mi szeptember 3.án indulunk Sartira a férjemmel (már alig várjuk) , és a Villa Maria-ban leszünk elszállásolva.Valaki tudna véleményt írni az apartmanról?
Előre is köszönöm!
Mi is megjöttünk vasárnap, azóta sem térek magamhoz:( Már fordulnék is vissza,sőt haza se kellett volna jönni.
Az út oda-vissza sima volt, 14 óra alatt megjártuk. rendőrt nem nagyon láttunk, a határokon percek alatt mentünk át.
Bitang! Neked tényleg nincs szerencséd Mi is előre gurultunk, és már intett is a srác,hogy menjünk, még az útlevélre sem voltak kiváncsiak.
Mi a Villa Mariában laktunk, nagyon jó apartman. Egyetlen baj volt, mi nem klimás szobában voltunk, és a görögök szerint is emlékezetük szerint nem volt ilyen meleg régen. Napközben árnyékban 37 fok, éjjel 30 ig is zuhant:)
Szóval alvás nem nagyon volt. Iszonyat páratartalom, volt mikor 95 % volt.
De még ezt is vállalnám))
A Taousanisnál voltunk, Brada Zoli egyszerüen fantasztikus:) Nem volt olyan kérés, kérdés, amiben ne rögtön, azonnal segitett volna, még abban is, ami igazán nem lett volna dolga. Csak a fránya delfinek nem jöttek Amolouáninál((
Egyébként nagyon jó az a kirándulás. Mi még görög esten voltunk, ami szintén nagyon jó volt:)))
Azt kell mondjam, bármennyire is megtelt Sarti, engem nem zavart, igen, sokan voltak, igen, sok magyar volt, stb. DE, ezzel együtt az érzések bennem Sartival kapcsolatban nem változtak.
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de állok a parton, nézem a tengert, és szemben az Athoszt, és egyszerüen sirni tudok.
Aki még most utazik, azt irigylem, és nagyon jó nyaralást, sok szép élményt kivánok.
Mi 10-én indulunk a Villa Maria-ba, már várom nagyon.... Remélem még ránk is jó idő lesz, néztem a neten a múlt héten tényleg volt, hogy 38.5 fok volt! A klímáért egyébként külön kell fizetni, nem?
Nem laktam még a Dinában, de jártam ott ismerőseimnél. Szépen parkosított környezetben lévő új ház, de nekem a tengertől kicsit messze van. A legrövidebb út a parthoz a Sykia felé vivő főúton átkelve egy tüzép telepen visz át, ami picit kiábrándító. Az ismerősök viszont szeretnek ott lakni, évről évre vissza járnak. Nekik a tengertől való távolság nem jelent problémát. Korábban egy debreceni iroda utaztatott oda, a honlapjukon találsz képeket.
Holnap intézem a két hetes nyaralásunkat a Campus Club-nál.A Sarti Beach Aparthotelben szállunk meg végig szept. 4.-e és szept 18.-a közt.Valakinek van tapasztalata az irodával ill. a hellyel?Előre is köszi.
Igen, a klimáért külön kellett volna fizetni, de nem volt a szobában:)
Fizettünk volna mi,ha lett volna:) Voltak olyan apartmanok, amiben volt, a mienkben nem.
Ezzel együtt nagyon korrekt, tiszta apartman, nekünk semmi kofogásunk nem volt.
Volt egy kicsit kinos, szőke nős sztori a tulajjal:) A rolót a teraszajtón megpróbáltam felhúzni, de meg sem mozdult, se jobbra, se balra, se le se fel:)
Na bátorság, felhivtam Zolit, hogy mit tettem, aki szólt a tulajnak, aki kb.
10 percen belül megjelent, szerszámkészlet, stb. Majd mielőtt bármit tett volna, odament, és laza mozdulatokkal felhúzta a rolót))))
Jót mosolygott rajtunk, szerencsére a napnak köszönhetően nem látszott mekkorát égünK:))))
Szóval jó helyetek lesz ott. Még az is meglehet persze, hogy vannak hiányosságai az apartmannak, de mi nem törődtünk ilyenekkel, és nem ezt kerestük, igy nem is találtunk:)))
Annyi, hogy reggel nincs melegviz. Tehát reggeli hajmosás, fürdés csak hidegben, de déltől semmi probléma nem volt ezzel sem soha.
És ahhoz képest, hogy a főtér mellett van, nem zajos. Szóval jó)
Érezzétek nagyon jól magatokat.
Pénteken indulnánk sartira de a jövőheti előrejelzés kicsit elvette a kedvem
szerintetek mennyire készüljünk melegebb ruhákkal 20 fok körül irogattak nappalra ,nameg esöt