Mi 10-én indulunk a Villa Maria-ba, már várom nagyon.... Remélem még ránk is jó idő lesz, néztem a neten a múlt héten tényleg volt, hogy 38.5 fok volt! A klímáért egyébként külön kell fizetni, nem?
Nem laktam még a Dinában, de jártam ott ismerőseimnél. Szépen parkosított környezetben lévő új ház, de nekem a tengertől kicsit messze van. A legrövidebb út a parthoz a Sykia felé vivő főúton átkelve egy tüzép telepen visz át, ami picit kiábrándító. Az ismerősök viszont szeretnek ott lakni, évről évre vissza járnak. Nekik a tengertől való távolság nem jelent problémát. Korábban egy debreceni iroda utaztatott oda, a honlapjukon találsz képeket.
Holnap intézem a két hetes nyaralásunkat a Campus Club-nál.A Sarti Beach Aparthotelben szállunk meg végig szept. 4.-e és szept 18.-a közt.Valakinek van tapasztalata az irodával ill. a hellyel?Előre is köszi.
Igen, a klimáért külön kellett volna fizetni, de nem volt a szobában:)
Fizettünk volna mi,ha lett volna:) Voltak olyan apartmanok, amiben volt, a mienkben nem.
Ezzel együtt nagyon korrekt, tiszta apartman, nekünk semmi kofogásunk nem volt.
Volt egy kicsit kinos, szőke nős sztori a tulajjal:) A rolót a teraszajtón megpróbáltam felhúzni, de meg sem mozdult, se jobbra, se balra, se le se fel:)
Na bátorság, felhivtam Zolit, hogy mit tettem, aki szólt a tulajnak, aki kb.
10 percen belül megjelent, szerszámkészlet, stb. Majd mielőtt bármit tett volna, odament, és laza mozdulatokkal felhúzta a rolót))))
Jót mosolygott rajtunk, szerencsére a napnak köszönhetően nem látszott mekkorát égünK:))))
Szóval jó helyetek lesz ott. Még az is meglehet persze, hogy vannak hiányosságai az apartmannak, de mi nem törődtünk ilyenekkel, és nem ezt kerestük, igy nem is találtunk:)))
Annyi, hogy reggel nincs melegviz. Tehát reggeli hajmosás, fürdés csak hidegben, de déltől semmi probléma nem volt ezzel sem soha.
És ahhoz képest, hogy a főtér mellett van, nem zajos. Szóval jó)
Érezzétek nagyon jól magatokat.
Pénteken indulnánk sartira de a jövőheti előrejelzés kicsit elvette a kedvem
szerintetek mennyire készüljünk melegebb ruhákkal 20 fok körül irogattak nappalra ,nameg esöt
Egyébként mi is nemsokára indulunk, én is nézegetem az időjárást, nem leszünk messze Sartitól. Most még pár napig dög meleg lesz, aztán visszaesik 26-28 fokra. Ez nem túl sok, de ha süt a nap, szerintem bőven elég, emiatt ne szomorkodj. Ilyen ez az utószezon
Helló!
De itt már nem olyan fényes!
//www.accuweather.com/hu/gr/chalkidiki/sarti/forecast2.aspx[/url]
Mi is dilemmába estünk! De ha lemondom, ki tudja mi lesz a köv. héten,
igaz ott már javulás látszik.