Adri Párodnak hogy sikerült? Õ túl van rajta? (ugye te írtad, hogy õ is ma ment?)
Összecsomagoltam, kikészítettem mindent (napszemcsi, naptej, bikini....útlevél stb). Most már csak alukálok, aztán uccu neki!
Remélem szép idõ lesz
El is felejtettem mondani: jay te vagy a nyálas . Bizonyíték: aki paraliát fiatalon nem tudja élvezni, és olyan negatívumokat ír mint te, az egy öntelt kcsög, és egy szobában egy számítógép mellett lenne a helyed. Ne menj nyaralni !
Vegyél egy új játékot a gépedre vagy a PSP re.
Itt mint látod egy vidám jókedvû csapat alakult ki aki megosztja a jó és rossz élményeit egymással. Tõled csak rosszat hallottunk, antianyagból vagy. PÖPINEK ugyanúgy szurkoltunk, mint neked hogy jól jöjjön össze a nyaralás. Neki jól esett hogy gondolunk rá, neked is de te olyan kemény fickó vagy hogy nem bírod ezt értékelni.
Nem írok errõl többet , bocsi ha megsértettelek, de több volt benne az igaz mint a nem igaz.....
Kobobe! Mostmár ugye Te leszel aki legközelebb utazik? 18 nap ha jól emlékszem? Mi jun 30-án,pont váltjuk egymást,kár hogy nem egy idõpontban megyünk .
Attila és Dearlieosz együtt mennek még 8 emberrel nyaralni. Amit tudni kell: Pöpinek meglepi viszek ( nem nagy, de könnyesre fogja nevetni magát rajta ), Imivel és a barátnõjével összefutok kis idõre, remélem akkor Pöpi is ott lesz, Pöpivel talizunk, Csöppvagyok-kal is talizunk ( ), Bryam-mal is talizunk, Adrival is talizunk.
Egyenlõre ennyi amit tudok, a talikat szeretném ha egy mód van rá itt a hellaszon megbeszélni, mintsem telefonálgatni. Én elég mobil vagyok paralián, aki kezdõ meg tudom keresni az apartmanjában.
Holnaaaaaaaaaaaaaap megyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE komolyan az lenne a legjobb, ha titeket mind felpakolhatnálak egy nagy luxusbuszra, kint meg be a hotelembe, aztán adnánk az érzésnek...
Már benne vannak a naptárban a nevek, hogy ki mikor jön (koppintottam Jowiról, csak az enyém nem olyan szép).
A lényeg, hogy sikerült Pöpinek és holnap már kint lesz. Megérdemli és rá is fér. És lassan mindanyian eljutunk mert a napok peregnek és nekünk az a lényeg, hogy piheni, bulizni szorakozni, nyaralni megyünk. Mi biztosan jól fogjuk magunkat érezni
Pöpinek KALO TAKSZIDHI!!!!
Remélem hamarabb eljön az a nap,és mostmár gyorsabban fognak pörögni a számok a nevek alatt!
Én már annyira kint akarok lenni,hogy kiugrottam ma egy tóra,igaz csak 2 órácskára,de nem jött fánkos!
Christee remélem összefutott a nyál a szádban...Nekem már ez beindítja a nyálelválasztásomat.
Most lelépek, tényleg le kell pihennem, mert reggel 4-kor keltem...Robotpilótám meg nincs...
Kellemes nyarat, pár nap és jelentkezem!