Kedves fórumozók! Új vagyok még itt. Információt szeretnék kérni tőletek! Tudom, hogy lapozgathatnék, csak 3 napja döntöttünk Kefalónia mellett (eddig Neos Marmarast néztük- ott volt időm mindent elolvasni-szóval nem lustaság ) De örülök, hogy mégis e szép hely mellett döntöttünk:) Felszabadult hely miatt pedig, holnap már le is foglalnám a szállást, mégpedig a Renieri apartmanban. Kérdésem az lenne, hogy mikró van-e, hiszen a katalógusban szerepel, de a képeken sehol nem találok, se a Grand face oldalán Valamint a rezsót sem láttam.. Be lenne építve?! Aki volt a 28-as szobában írhatna róla pár szót! Köszönöm a választ előre is:)
Rendben, köszönöm szépen a gyors tippet:) Igazából két napja olvasom vissza a fórumot, de még csak a 160.oldalnál járok és csak 2010 környékéről kezdtem:)
Még olyan kérdésem lenne, hogy 190 cm-es "góliát" utazott-e már a buszon? S mennyire volt elviselhető? Valahol olvastam, hogy talán az emeleten kényelmesebb az utazás, csak éppen egyáltalán nem garantált, hogy emeletes busszal megyünk:P
Én a 27-ben voltam! Ha teheted, inkább ezt válaszd, mert nagyobb, és az erkély is nagyobb. Bővebben is írtam róla, a kereső biztos kiadja. Ja és nálunk volt mikro, azt hiszem minden szobában van, még ha a képeken nem is szerepel.
Ja, és érdekes, hogy a most íródó beszámolómban épp itt tartok. Öt perce írtam erről.
Még olyan kérdésem lenne, hogy 190 cm-es "góliát" utazott-e már a buszon? S mennyire volt elviselhető? Valahol olvastam, hogy talán az emeleten kényelmesebb az utazás, csak éppen egyáltalán nem garantált, hogy emeletes busszal megyünk:P
Szia Ágnes!
Az utazás busszal topikban nagyobb eséllyel kapsz választ erre a kérdésre
Köszi mindenkinek a tippet! Igazság szerint, amint megtudtam, hogy mégis ezt a gyönyörű helyet választjuk egyből elkezdtem töviről-hegyire mindkettő fórumot olvasni... Itt még kb 300 oldal van. Láttam, ahogyan kigyűjtögettétek a csodás helyeket:P
A grandon is csak a 2012 elején járok:P Hamarosan utolérem magamat, néhány nap.. A keresőben rákerestem az apartmanra, 2-3-man írtátok, hogy elég vékonyak a falak! Így lehetséges, hogy inkább a 28-as szoba mellett maradunk, így max. csak egy szoba zavarhat minket, bár gondolom senkinek sem az a célja... Pedig eléggé csábító volt a 27-es szoba:) Neoson is úgy néztük az apartmanokat, hogy a teraszok ne legyenek egyben nagyon, mivel esténként szeretünk kiülni a párommal dumcsizni:)
Te tudod, Te döntésed.
Én nem vettem észre, hogy vékonyak lennének a falak!
Viszont a 27-esnek még fedett is az erkélye, és kényelmesen elfértek.
Én szóltam
Ágnes!
Miért nem a Hermesbe mentek? Sokkal jobb a Renierinél.
Én ugyan csak előbbiben voltam, nem saját vélemény, de azzal nagyon meg voltam elégedve. Én!!
Eiga | #197984 | 2013-01-23 00:21:44 | Válasz a #197964. hsz-ra
Szia Ágnes 89!
Mi tegnap foglaltunk 08.24-től a Hermesbe szállást,a 27-es be szerettünk volna menni,de a harmadik csövázas ágyat is ki kellett volna fizetni,mivel ez 3 ágyas.Felszámolták az 5%-t is,a Hermesre.Van útlemondási díj,buszon ha oda szeretnél ülni,ahol elférsz,mert az alsó szinten szűkebbek a hely,mint fönt,plusz 3000 Ft.Összesen 125,000 Ft-t
fizetem 2 főre.
Szia Eiga!mi is ebben az időpontba megyünk a Hermesbe csak mi a 22 szobába,2fő.Mi vásároltunk fix ülőhelyet,ha emeletessel megyünk fönt fogunk ülni.Hú csak még nagyon messze van!!!
Eiga | #198007 | 2013-01-23 22:04:59 | Válasz a #198001. hsz-ra
Szia Tallér!
Igen nehéz lesz az egész nyarat végig dolgozni és azt várni,mikor indulhatunk Kefaloniára. Őrülők,hogy szomszédok leszünk,nekem már a gyerekek o8.17-én indulnak,majd együtt jövünk haza.Ők is Hermes 23-as,24-es szobáját foglalták le.András akit letiltottak az oldalról a 26-os szobát foglalta le.Szerintem minden apró információnak örülünk,majd a hazatérők beszámolóit fogjuk olvasgatni addig,míg mi is megtapasztalhatjuk Kefalonia szépségét.Gondolj csak bele,már csak 7 hónap.