Ezért jó kifele ásványvizes packot vinni első hétenkint nincs vele gond,
hazafele meg az egyik bőrönd háromnegyede üres, így jut hely a cuccoknak
Forradalom | #151509 | 2010-09-09 07:57:35 | Parga
Rendkívül jók ezek a képek.
Mi mikor Skopeloson azaz a szigeten nyaraltunk, akkor Agnondas-ban volt a szállásunk.
És időnként mentünk Skopelos városba.
Na most Parga, nekem nem csak a város hanem a környéke is, rengeteg jó strandot láttam városon kívül is.
Szóval szerintem ha nyüzsi kell bemegyünk a városba, ha meg nem akkor irány a kis strandok.
Itt a Valtostól felfelé, láttam jó néhány kisebb strandot is Breki ajánlásával.
Már csak az időjáráson fog múlni, a nyaralásunk. Bár felőlem eshet az eső is, nekem akkor is irány a víz.
Az odaút úgy tűnik egyszerű lesz azaz a buszozás, mivel a főnökeim a szabadságom miatt rengeteg munkát adtak,
tegnap is este 11-ig bent kellet maradni, tuti végig alszuk a busz utat.
És az Aelous, az apartmanig szálitja a csomagot, vagy kell cipelni is?
Úgy értem az apartman elé viszi, vagy nekünk kell felcaflatni vele az apartmanhoz?
Szia Forradalom!
Az úgy volt, mikor mi ott voltunk, hogy egy helyen (a főúton) a buszmegállótól és az Internacional szupermarkettől nem messze állt meg a busz egy kis pihenő-parkolóban és onnan mirobuszokkal szállítottak a szálláshelyekre. (mi a Sakis házban voltunk). Ennek az az oka, hogy Pargán rendkívül szűkek az utcák és egy hatalmas autóbusz nem tudna forgolódni bennük.
A kifárasztásos módszer az autóbuszozás átvészelésére a legjobb stratégia. Én is így szoktam, bár ez nem igazán önként választott megoldás , de határozottan hatásos. Általában a magyar határ után elalszom és csak a toalettszüneteknél és a határokon ébredek fel, de volt hogy még akkor sem. Ez így megy a görög határig. Onnantól viszont már nem szoktam aludni. Boldog vagyok, hogy választott hazám földjére érkeztünk.
Jó készülődést !
Üdv: Josza
Sziasztok mi is megérkezünk Pargáról jöhetnek a kérdések
Sajna mivel a kép ill. beszámolók sok helyet foglalnak így én nem fogok irní
Szia ildi mi is épségben haza értünk remélem azon a kis haza fele úton ti is
űdv misinek és gergőnek
Pici mézet nekem is félre rakhatnál a téli időszakra hogy a teámba ill.a forralt boromba legyen
Majd küldökm a képeket ami rólatok szól
"Sajna mivel a kép ill. beszámolók sok helyet foglalnak így én nem fogok irní"
Ezt most nem teljesen értem, de üdv itthon mindegyikőtöknek
Szia mint olvasod a fórumot így sok gondott okoz a kép feltöltés ill. stb. én nem terhelem ezt a fórumot így máshova fogom a képimet fel rakni mint eddig minden évben és a beszámolómat is sajna de ez van