De komoly Itt biztos több a hely, a parkoló is szép, a kiszolgáló épület is tetszik!
A tuc-tuc nekem sem kenyerem, remélem nem hallatszik el Vathi-ig!
Miloson egy strandon Frank Sinatra szólt és kortársai, normál hangerővel, az inkább hangulatos
Köszi a képeket és infókat Nektek! Jó nyaralást Messi !!
Szerintem amit felraktál kép is ugyanaz csak ott még natúr. Most így néz ki. A Saliara és a Vathi közötti új partszakasz, a bányakikötőnél. Az utolsó képem pedig az eredeti Vathi. Az a legnyugisabb, alig vannak. Én sem tudom hol vannak a tűzoltók, de irányítással sikerült megfordulnunk a Vathi felett. Az út mégegyszer mondom nem vészes, nincsenek nagy gödrök, csak mivel földút nem egyenletes, lassan kell menni.
a tűzoltókat én nem tudom, de a bányánál tuti van hely megfordulni, ami accord képén (bár fordítva van ) a Saliara fölötti öböl közvetlenül (Saliaratól délre). Ott lesz ezek szerint az új party zóna ?? Ide nem tennétek fel képeket rőla? Ez a strand az, ugye??
A két márványpart között épült egy új, a bánya kikötőjét csinálták meg ha elhagyjátok a "kicsit" akkor ott lesz, de a "nagy márványpart" csendjét nem adja vissza semmi, egy Opel Vectra is jött velünk és semmi baja nem lett.Ha az út végén egy kicsit feljebb mentek ott tanyáznak a tűzoltók, ott meg tudtok fordulni.
Amit piros nyíllal jelöltem, azt gondoltad a megfordulónak? Odáig kell elmenni?
A két márványpart között épült egy új, a bánya kikötőjét csinálták meg ha elhagyjátok a "kicsit" akkor ott lesz, de a "nagy márványpart" csendjét nem adja vissza semmi, egy Opel Vectra is jött velünk és semmi baja nem lett.Ha az út végén egy kicsit feljebb mentek ott tanyáznak a tűzoltók, ott meg tudtok fordulni.
Sziasztok!
Accord, ahogy előttem irták sok kútnál le lehet sterimóval mosni az autót 50 centért talán. Muszáj is, mert nekünk pl. elég brutálisan fehér lett szegény. A Saliara nagyon szép, egy látogatást mindenképpen megér (és a többi Márványpart is természetesen), fantasztikus hatása van a kék tengernek a fehér porral/homokkal. Mondjuk Alykin is ugyanez van, csak ott a sziklák fehérek, ki ne hagyjátok!
Mi pont váltani fogjuk egymást, majd irok, hogy mi odakint a helyzet.
De hát mi lenne...a thassosi levegő, a tenger, na és a pékségünk illata...jajj, már alig várom, hogy odaérjünk! Megyek is pakolászni!
Ráadásul most olvasom, h a görög parlament elfogadta a megszorításokról a törvényt, így már jobb az esély egy kicsit, h a komp ki is hoz a szigetről!