Sziasztok!
Na, most sikerült megnéznem a Mediterraneo c. filmet, és mindenkinek nagyon ajánlom, főleg, a vérbeli görög fanatikusoknak! Kifejezetten üditő, megmosolyogtató, ezeken a téli napokon, engem kifejezetten feldobott.
A kedvenc mondatom belőle, mikor az elején az olasz katona hozza magával a szamarát is, erre mondja neki a másik:
Mi a francnak hoztad, hiszen a görögök látják el az egész világot szamarakkal!
Sziasztok!
Na, most sikerült megnéznem a Mediterraneo c. filmet, és mindenkinek nagyon ajánlom, főleg, a vérbeli görög fanatikusoknak! Kifejezetten üditő, megmosolyogtató, ezeken a téli napokon, engem kifejezetten feldobott.
A kedvenc mondatom belőle, mikor az elején az olasz katona hozza magával a szamarát is, erre mondja neki a másik:
Mi a francnak hoztad, hiszen a görögök látják el az egész világot szamarakkal!
Hát én is keresgettem ezt a filmet, szinkronosan, de csak döglött linkeket találtam.
Gondolom, Neked dvd-n van. Én is megnézném...
Nem tudod feltölteni valahova, esetleg?
Szia Napfény!
Anno még láttam az m1-en, és sokáig próbáltam letölteni, de csak angolul találtam...most meg véletlenül rábukkantam magyar nyelven is.
Majd priviben megirom honnan, nehogy kapjak érte.
Próbáltam keresni, a Görög nyaralás olasz módra c. filmet is, de az sehol sincsen, se online, se máshogy, pedig szivesen megnézném, jó lehet.
Szivesen Napfény, remélem akkor megtaláltad.
Egyékként közben rájöttem, hogy elbeszéltem saját magam mellett, mert mikor válaszoltam, akkor én speciel a Mykonos királyaira irtam, mert éppen azt néztem akkor... De mindkettő egy helyről lett meg, tehát a lényeg szempontjából mindegy.Csak ugye az egyik Mykonos, a másik meg Kastellorizo...no, ez a nem mindegy.
Ebben nem én vagyok a profi,holnap fogja keresni az illetékes De Ő biztosan megtalálja majd,ha meg a másik filmre bukkan,amire gondoltál,hát az sem nagy baj Szeretjük a görög témás filmeket,a Corellit már ronggyá néztük
Szép estét!
A filmek megszerzésével sajna én sem jutottam előrébb. Az Ellopták Jupiter fenekét c. film 65%-nál áll a bizonyos diablo.... oldalról. Az egyik letöltő oldal meg is szűnt közben. Így nálunk szünet van...
A Mikonos királyai lelőhelyét ha meg tudjátok adni nekem is - priviben persze nehogy gond legyen belőle - megköszönném
A görög nyaralás olasz módra filmet sem találtam eddig én sem. Majd jövőre ... A tartalom alapján biztos jó kis film. A Bazi nagy görög élet se jött le.
Még én is gyűjtögetnék filmeket - főleg az a Görög nyaralás olasz módra érdekelne, de az elérhetetlen.
A sorozatot még nem kezdtem el leszedni, meg bepróbálkozom azzal is.
A filmek megszerzésével sajna én sem jutottam előrébb. Az Ellopták Jupiter fenekét c. film 65%-nál áll a bizonyos diablo.... oldalról. Az egyik letöltő oldal meg is szűnt közben. Így nálunk szünet van...
A Mikonos királyai lelőhelyét ha meg tudjátok adni nekem is - priviben persze nehogy gond legyen belőle - megköszönném
A görög nyaralás olasz módra filmet sem találtam eddig én sem. Majd jövőre ... A tartalom alapján biztos jó kis film. A Bazi nagy görög élet se jött le.
Köszi a segítségeket Remélem hamarosan gazdagabb leszek pár görög vonatkozású filmmel.
Az Ellopták Jupiter fenekét sikerült a link alapján meglelnem. Bele is néztem. Már alig várom hogy végig tudjam nézni. Csak a csajokat el kell vinnem oviba, hogy nyugalom legyen...
Tegnap a Görögbe fogadva volt a lánykáim kívánsága, így az évet eme kedvenc filmmel kezdtük Reméljük a valós utazás is összejön.
Érdekes filmre bukkantam a minap. Idén mutatják be a Mielőtt felkel a nap, és Mielőtt lemegy a nap című filmek következő folytatását. Angol címe Before midnight. Majd kap valami idétlen magyart ez is
De, ami a lényeg Görögországban forgatták. Fő helyszínnek Kardamilit olvasom, de hátha más is lesz benne. Kíváncsi leszek....
Szia Melus,
én is pont ezt nézegettem tegnap, benne van 2013 legjobban vár mozifilmjei között. (mármint nem nálam, hanem a mozis oldalakon, bár görögsége miatt nálam is:))
Én csak az első részét láttam, annyira mondjuk nem voltam elájulva tőle, de ezt nyilván meg kell nézni a helyszin miatt.
Most szereztem meg az Ellopták Jupiter fenekét, a hétvégi mozi az lesz.
Szia Melus,
én is pont ezt nézegettem tegnap, benne van 2013 legjobban vár mozifilmjei között. (mármint nem nálam, hanem a mozis oldalakon, bár görögsége miatt nálam is:))
Én csak az első részét láttam, annyira mondjuk nem voltam elájulva tőle, de ezt nyilván meg kell nézni a helyszin miatt.
Most szereztem meg az Ellopták Jupiter fenekét, a hétvégi mozi az lesz.
Anno, én sem rajongtam eme filmért, de most 2*9 évvel később, akár még érdekes is lehet. Ha jól csinálták meg. És azért reménykedjünk, hátha...
A hely pedig kifejezetten felvillanyoz, tudod tervezek arrafelé... majd.
A hétvégi filmed pedig óriási, valóságos csemege, garantáltan jól mulatsz majd.