Sziasztok! Én most jöttem haza Pargáról.Maga a PARADICSOM.Ha
valakinek van kérdése írjon.Autóval voltunk,és van nagyon jó szállás
címem.
Andra | #35797 | 2007-07-11 11:18:09 | Válasz a #35793. hsz-ra
Szia Bedi!
Nagyon örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy Pargaról, már kezdtem egy kicsit megijedni, hogy túl sokat képzeltem bele.
Engem érdekelnének az árak.
Nagyon drága hely?
Képeket hoztál?
Szia Bedi! Nagyon örülök neked, és annak, amit írtál!!! Mi augusztus 30-án indulunk oda szintén autóval. Szállást már foglaltunk, de azért szivesen veszem, ha írsz a megélt élményeidrõl!! Minden érdekel. A Siren Villáról nem tudsz valamit esetleg? Bár Ti gondolom nem ott laktatok. Helyben keretetek szállást? Az is érdekelne, ki tudja mit hoz a jövõ?
Köszi elõre is, és várom nagyon a fotókat! Voltatok kirándulni sokfelé??
Mint friss haza érkezõ Írj:
- milyen árakkal találkoztál
- merre kirándultál
- küldj képeket
Szóval mindenrõl írj, hogy tudjuk miért ítélted paradicsomnak. Inni fogjuk a szavaidat, mert mi még csak várjuk az indulást. Még 18 nap.
Kérek mindenkit, aki már haza érkezett, hogy irjon sokat, jót is és rosszat is!
Még 29 nap, s azt valahogy ki kell bírni! A napi robotban ez jelent egy kis fénysugárt, ettõl talán gyorsabban megy az idõ, s a feladatok is könnyebben megoldódnak.
Andra | #35858 | 2007-07-11 14:35:26 | Válasz a #35811. hsz-ra
Itt mosolygok magunkon. A sok minden infóra kiéhezett leendõ utasok egybõl lecsaptak Bedire.
Tényleg lecsaptunk Bedire, de úgy eltünt, hogy lehet, hogy csak Pargán találjuk meg! Remélem lesz olyan aki részletesen beszámol nekünk akik várakozunk, mert arról nem tehetünk, hogy mi késõbb megyünk!
Jajj én is nagyon várom a friss beszámolókat! Mi jövõ héten utazunk és utána ígérem én is megosztok minden jót és rosszat veletek Csak indulnánk már...
Na egy rövid beszámoló.Remélem azért érthetõ leszek, mert nem igazán tudtam aludni a buszon és nagyon fáradt vagyok.Holnap meg már mehetek dolgozni:S Odafele mi Kecskeméten szálltunk fel, a busz szlovákiából jött és csúszott egy jó 1,5órát.A sofõrök nagyon aranyosak voltak és mindketten beszéltek magyarul.Görög idõ szerint 13órára értünk ki.Szállás Zacharias ami nem éppen a Valtos strandhoz van közel, hanem Parga másik végén az olajfaliget közepén.Amúgy nem volt vele semmi gond, rendszeresen ürítik a szemetet, tiszta ágynemût is húztak 1x.
Fakultatív kirándulások:
Ion szigetek:40Eur.Itt busszal kora reggel Nidri majd egész nap hajókázás, késõ este visszaérkezés Parga-ra.
Korfu:30Eur volt/elõzõ turnusnak valószínûleg még 37, mert át volt húzva/
Paxos:Ezt nem az irodánál fizettük be hanem kinéztünk egy hajót és így lett 15Eur.Mondjuk ez rövidített utat csinált, mert csak egy barlangot néztünk meg és Gaiosba is a többi hajó jó fél órával késõbb ért oda mint mi.
Mitológia és folyó:Mi ezt egyénileg oldottuk meg.Béreltünk egy napra 12Eur-ért robogót és elmentünk Glyky-ig.
Árak:Elég húzósak.Fõleg a tej és a kenyér.Az éttermi árakról annyit, hogy még múlthéten 4Eur volt a pizza a héten már ugyanaz és ugyanott 5,50Eur.Hiába jön a fõszezon.Jobbára egy étterembe mentünk be ahol a kiszolgálás és a kaja is szuper volt, ez pedig a Zorbas.
Strandok:Nekem a Lichnos tetszett a legjobban.2x is elmentünk odáig gyalog.A Zacharias apartmantól 50perc át az erdõn.A városi strand kb 20perc a Valtos meg egy jó félóra.