EZREST? na, azt ugyan nem... Elég sok helyen megfordultam észak-Görögországban, de a Rent-a-Moto-soknál eddig egyetlen viharvert 550-es virago-t láttam, aszem 5 éve (Paralia, Nei Pori, Sarti közül valahol...)
De ha ilyen igényed van, miért nem a sajátoddal mégy?
Puna !
Azt hiszem nem jól fejeztem ki magam. Egyik településen sem a partal volt problémám. Inkább a víz minőségével. Kinek mi. Nekem a tengerviz akkor a jó ha sok méterre ellátni benne. Hát itt már a derékig érő vizben is alig látni a talajt.
Finomhomokos parton a hullámoktól mindíg felkeveredik a víz nem látsz benne mélyre le, kristálytiszta átlátszó vizet a sziklás vagy kavicsos strandokon láttam csak, de a sziklásoknál túl sok a sün. Inkább legyen egy kicsit zavarosabb
Valóban nem jól fejezted ki magad, félre is értelmeztem Egyébként egyetértek, én is azt tartom "tiszta tengernek" ahol látom a lábam úját is olyannyira, hogy még a bójánál is lelátok a fenekére. Zavaros vízben én sem szeretek matatni De nem csak OB-n hanem Vrasnánál, Stavrosnál se átlátszó, a többi helyen (nem sziklás, hanem homokos partnál!) tökéletesen kristálytiszta volt !!!!! Sorolhatnám :p Persze OB-n is tiszta csak nem úgy ahogyan mi szeretjük búvárkodáshoz a kristálytiszta az ideális nem szeretem ha valaki a nagy homályba csak úgy hirtelen farkasszemet néz velem
Keve!
Nem előírás az, hogy a homokos part = zavaros víz.
Nézd meg pl. az alábbi albumba a thassosi képeket ( vagy mások albumát). Van tiszta homokos strand.
http://thassos.soszsolt.fotoalbum.hu/
De monhatok strandokat Krétán, Samoson vagy akár a peloponésoson is.
Hu Th.-n igazán élvezetes volt a kagylók begyűjtése és végre egy olyan hely volt, ahol azért "méretes" kagylókat is sikerült kifognom de még sorolhatnám hány homokos part van ahol igazán kristálytiszta a víz Kár, hogy OB-n nem olyan, pedig szívesen visszamennék oda is
Kedves Fórumozók!
Sehol sem találok az Elli apartmanról olyan képet, ami az apartman belsejében készült volna!
Valaki közületen nem nyaralt már ebben az apartmanban és nem csinált esetleg róla fotót?
Ha igen légyszi jelentkezzetek!!
Nagy segítség lenne!Előre is köszi!
Szia! Isten hozott itt a fórumon. Én tudok neked segiten. Tavaly és tavaly előtt is az Elliben voltunk. A 3 és 4 fős szobáról is vannak képeim. Szerintem nagyon jó választás! Mi maximálisan elégedettek voltunk vele. Tágas, tiszta, mindig minden müködött benne. Elli a tulajdonos, nagyon rendes. Priviben küldjél egy e-mail cimet és küldöm a képeket.
Olympic Beach-en nagyon sok taverna van. A tengerparti sétányom úgy, mint a sétáló ucán. De a mellékutcákban is. Egymást érik. Az meg egy tévhit, hogy nyugis hely. Nagyon is van élet.