Bótajó, Buffy, köszi a segítséget:)!
Már megbarátkoztam a Politissal, szerintem-remélem, a legfelső emeletről onnan is látni a tengert:)! Mi július 27-től mennénk, ha az Athénében elfogynak a kétágyasak, akkor felhívom őket a háromágyas miatt, hátha... de két hete figyelem, és egyáltalán nem telnek a helyek...
Azt meg tudja valaki monda, hogy anno az Alexandrától kb mennyi idő volt eljutni a nagy strandra? Mert a Politis ott van a közelében, akkor már be tudnám lőni milyen messze leszünk a tengertől!
És egy lépéssel közelebb kerültem a nyaraláshoz, ma elmentem útlevelet csináltatni:)!
Szia!
Az Alexandra és az Athene elég közel van egymáshoz. Nagyon laza sétával kb 4-5 perc volt eljutni a nagy partra. Annyi, hogy hegynek fel-s le kellett menni, de abszolút nem veszélyes a dolog.
Nyugodtan próbáld meg az Athenet majd.
Bótajó, Buffy, köszi a segítséget:)!
Már megbarátkoztam a Politissal, szerintem-remélem, a legfelső emeletről onnan is látni a tengert:)! Mi július 27-től mennénk, ha az Athénében elfogynak a kétágyasak, akkor felhívom őket a háromágyas miatt, hátha... de két hete figyelem, és egyáltalán nem telnek a helyek...
Azt meg tudja valaki monda, hogy anno az Alexandrától kb mennyi idő volt eljutni a nagy strandra? Mert a Politis ott van a közelében, akkor már be tudnám lőni milyen messze leszünk a tengertől!
És egy lépéssel közelebb kerültem a nyaraláshoz, ma elmentem útlevelet csináltatni:)!
A helyetekben én is az Athénét választam.
Az első nyaralásunkat Görögbe Marmarason töltöttük.Mi mivel nem tudtuk,hogy lesz még majd alkalmunk tengernél nyaralni,így mondtam páromnak,hogy csak tengerre néző apartmani szobát szeretnék.Mi az Alexandrában voltunk a legfelső emeleten a barátainkkal.
Nagyon super volt.Reggel mikor kelt fel a nap fent voltunk és gyönyörködtünk a kilátásban,ahogy megvilágítja a tengert a nap sugarai.
Nekünk nagy élmény volt ez a nyaralás.Kata is ahogy írtátok segítőkész és aranyos volt mikor ott voltunk.Állítólagosan az Alexandra most azért nincs,mert azt is felújítják,mint ahogy az Athénével tették.
Köszi Erika! Az lesz, meg várunk, hátha hamarabb telnek be a kétágyasak, és akkor lefoglaljuk a hármast ha lehet! A Politisbe van csomó hely, azt ráérünk foglalni, de úgy néztem, hogy kb ott lehet az apartman, mint az Athéné, és ott is a felső szintről volt tengerre kilátás! Már nagyon várom, bár még nem is foglaltuk le...
Szia!
Mi is az Athene apartmanba megyünk jónius 15-től,s ketten leszünk 3 ágyasban. Felár nélkül megkaptuk.
Tavaly én is az Alexandrában voltam, ami szintén nagyon jó volt, de az Athene modernebb kicsit, ahogy Kata (Grandtours idegenvezető) elmondta nekünk. Illetve amellett mentünk el többször is, így láthattuk, hogy miylen szép.
Ha bármilyen kérdés lenne, akkor szívesen válaszolok, akár mailre is. Fényképeket is tudok küldeni, ha valakit érdekel.
Köszi Erika! Az lesz, meg várunk, hátha hamarabb telnek be a kétágyasak, és akkor lefoglaljuk a hármast ha lehet! A Politisbe van csomó hely, azt ráérünk foglalni, de úgy néztem, hogy kb ott lehet az apartman, mint az Athéné, és ott is a felső szintről volt tengerre kilátás! Már nagyon várom, bár még nem is foglaltuk le...
Hát én a tengerrenéző apartmanra szavaznék. Probáljátok meg az irodánál a három személyest hátha oda adják egy telefont megér.Reggelente és este gyönyörű a tenger.
Köszi a választ, most egy kicsit fáj a szívem, mert én is az Athénére gondoltam, erre pont mikor mennénk már nincs két ágyas szoba, csak a földszinten! A Politistól azért félek, mert szinte teljesen üres júniustól kezdve, arra valahogy nem kapnak annyira-bár a legfelső szintről valamennyire ellátni a tengerig...
De akkor kénytelenek leszünk az utóbbit választani... Illetve a Grand Toursos fórumon kérdezte valaki, hogy ha nincs két ágyas hely, a 3-ast megkaphatják-e, és azt írta a szervező, hogy igen, felár nélkül! Csak gondolom ezt akkor lehet kérni, ha elfogyott az összes kétágyas arra az időpontra...
Ragaszkodjak a kilátáshoz és várjak, hátha szerencsém lesz, vagy legyen a Politisz-esetleg az Athéné földszinti szobáiról nem tudtok valamit?
Szia Jubu!
Az Athéne nagyon jó, csendes helyen van. Sokak által kedvelt. Nagyon sok visszatérő vendége van. Közvetlen tengerparti apartmanház. Közvetlen a ház mellett van egy kis öböl, ahol lehet fürödni, napozni. Egyébként a fürdésre alkalmas part, úgy 400 méterre van. A Politis egy száz méterrel messzebb van a strandtól. de közelebb a központhoz. Ez eddig nem volt a felhozatalban, az idén bérli először a Grand. Egyébként Marmaras nagyon jó választás.
Jubu! Az Athéne apartmant tudom ajánlani 2008-ban voltunk Marmarason/Mi nem ott laktunk az Alexandrába ami most nincs/ akkor jártam az apartmanba. Ráadásul következő évben fel lett újítva. Nagyon klassz helyen vanjó a kilátással a tengerre. Marmaras pedig klassz kis hely.
Sziasztok!
Én új vagyok itt, de már olvastam a fórumot, és nagyon sokat segített abban, hogy Neos Marmaras mellett döntsek! Viszont egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól, akik már jártak itt: melyik apartmant tudnátok ajánlani nekünk (a Grand Tourssal mennénk és az Athéné és a Politis között variálunk)? Fontos lenne, hogy közel legyen a part és csendes legyen a környék, mert este pihenni szeretnénk, és nem akarunk több kilométert gyalogolni a strandig, ha van 500 méterre is:)!
Járt már valaki ezek közül valamelyik apartmanban?
Teljesen egyetértek veled.Mi is nagyon szertjük az esti sétákat és a tavernázást még ha nem is vacsizunk ,de egy coctélt szivesen elfogyasztunk egy tengerpari tavernában,és hát az esti Görögországnak különös varázsa van, amit mi is nagyon szeretünk,éjfélnél hamarabb mi még sohasem voltunk a szálláson egyik nyaralásunk alkalmával sem :wink:Torini ezt az igény nem elégíti ki, még főidényben is nagyon nyugodt.Ott igazából pihenni lehet.Marmaras nekünk is nagyon tetszett jó választás!
Nekünk SAJNOS ezen a nyáron több okból kimarad IMÁDOTT GÖRÖGOSZÁGUNK
Nektek viszont nagyon szép nagyaralást kívánok Marmarason!