Had javítsalak ki titeket a "szlovák irodával"kapcsolatban.:Az Aeolus görög utazási iroda,csak eddig szlovák és cseh területen értékesítette útjait.Magyarországra 2005-ben futott be az iroda. Utaztunk már velük,idén is velük megyünk Sartira.A szervezéssel és lebonyolitással kapcsolatban vannak kivetnivalók de nagyon jó áraik vannak föleg többnapos utazásoknál. Szerintem még egy kis idő és elterjed annyira nálunk is hogy ne vonjanak össze szlovákokkal hanem magyarországon is feltudják tölteni a buszt egy szezonra. A szlovák emberekkel kapcsolatban nekem rossz tapasztalataim vannak sajna amit utazás alatt szereztem.
Gondolom azért választották ezt az irodát, mert csak náluk vannak 10-12 napos turnusok.
-törölt nick 12762 | #150430 | 2010-08-28 17:01:26 | Válasz a #150427. hsz-ra
Jaja... magyar idő szerint 8 körül felkelünk, reggeli, és olyan fél 10 körül megyünk ki a partra. Hát, kb. másfél órát bírunk ki, annyira perzsel a nap! (megjegyzem, már reggeli közben is törölközőt terítünk vállunkra, annyira odasüt a teraszra)
Délután pedig 4-től hamarabb ugyancsak nem érdemes kimenni.
Asuto! Örömmel olvastam, hogy a Sokratisban szálltatok meg. Mi is oda megyünk, de eddig sehol sem találtunk róla leírást. Ha nem esne nehezedre, megírnád milyen a konyha felszereltsége?szept. 3.án indulunk mi is.köszi előre is. Üdv: Cirmos
Sziasztok!
Ma érkeztünk haza Sartiról! Mi most voltunk először,nagyon jól éreztük magunkat,csodálatos Sarti!Nyelvi nehézségeink nem voltak,mert mindenhol magyar volt szinte!Nagyon kedvesek voltak mindenhol!A szállásunk szörnyű volt!Aki tudja,kerülje el a SULA apartmant!Arra jó,hogy aludjon az ember,de semmi másra.Mi csalódtunk elég rendesen!!!Maga az 1 hét élménydúsan telt!16 óra alatt érkeztünk meg,elfoglaltuk a szállást.Aludtunk kb. 1 órát,aztán lementünk a tengerhez!Elég viharos volt a tenger,de minket ez nem zavart,gumimatraccal meglovagoltuk a hullámokat. Másnap reggel tragédia történt,egy ember belefulladt a tengerbe,mire kihúzták már nem tudtak rajta segíteni.Borzalmas látvány volt! 2. napon csak a mi partszakaszunkon fürödtünk,ez a nap a pihenésről szólt.Este elmentünk a kalóztanyába,hogy megbeszéljük a kirándulást.3. napon Sassos-tól béreltünk robogót 12E volt/nap. Elmentünk a Vourvourou-hoz meg a Narancsparthoz.Mind a két hely nekem nagyon tetszett.Szép tiszta volt,nem volt szemetes.Bár a narancsparton belefutottunk egy olyan ösvénybe,ahol barna macin kívül más nem volt,próbáltuk kerülgetni,de az egész terület alá volt aknázva. De ezt leszámítva nagyon szép!És a víz,gyönyörű volt,olyan szép színe van és kellemes volt nagyon.3.napon mentünk kalózhajózni,hát akkora élmény volt az egész,hogy elmondani sem tudom!Nagyon jó kis társaság gyűlt össze,családias volt a hangulat.Rengeteget nevettünk!Csadálatos helyeken jártunk,Attila és a családja kitett magáért!Ezt a programot senki ne hagyja ki,aki Sarti-ba megy!Mi sajnos delfint nem láttunk,de így is tökéletes volt minden!Aztán a kalóztanya lett esténként a törzshelyünk! Isteni a Jamaica koktél!! A 4. napon bérültünk egy hajót,a férjem volt a kapitány és azzal felfedeztünk szebbnél szebb öblöket,partokat.1 napra 110 E volt,mi 4en beréltük ki."megéri"!!!Az 5. napon átmentünk egy másik partra,ahol lehet bérelni mindenféle vizi cuccost,nem jut eszembe a part neve de Sartitól 6 km,a narancspart előtt kell lemenni és egy kemping területén belül van!Szuper hely!A 6. napon is itt voltunk,aztán jöttünk haza!Persze kint gyönyörű tenger,meleg 36 fok,itthon meg viharba jöttünk,felhőszakadás és 17,5 fok volt! SZÖRNYŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden este ettem óriás palacsintát,meg sült kukoricát! A Gyros az Ovelix-be nagyaon ízlett nekem!Van ilyen sült kolbászos finomság is kifliben,hagyma,paradicsom,mustár..az is fincsi.Összeségében nagyon jó volt minden! Nem bánom,hogy Sartit választottam.Közel 900 db képet csináltam,azóta is azt nézegetem!A hazafelé út zökkenő mentes volt,a magyar határon álltunk 40 percet kb.,de 15 óra alatt itthon voltunk.Hát ennyi...
Üdv. itthon. Borzalmas ez a vízbe fúlás, nekik tragédia lett a nyaralásból!.
A Kalóztanyán mi is sokszor megfordultunk és jópár koktélt kipróbáltunk.
A haza út nekünk is felhőszakadásos volt.
(Idehaza nagyon ratyi idő van...)
Én az utolsó napokban napozóágyon napernyő alatt voltam szinte egész nap, plusz a tengerbe bementem, ha nagyon melegem volt....
Köszi! A bicikliről letettem, mert bár szeretek tekerni, de nem hegyeknek fel...
Melyik irodával mentek 10-én? És hol szálltok meg?
Mi a Dias Zeus Travellel megyünk, és a Villa Mariában szállunk, amiről itt csak jót olvastam.
Köszönet érte mindenkinek!
korábban ketten is említették itt a fórumon, hogy nyílt egy új
szórakozóhely Sartin, a Kolibri. Szóval, mikor ott voltunk egy
ott dolgozó magyar sráctól érdeklődtünk, plusz 2 görög sráctól
is kérdeztük hogy tudják-e merre van, egyik sem hallott róla
soha. És útközben sem nagyon láttuk..kb merrefele található
így utólag ? Majd jövőre talán eljutunk oda is : )
Amit én nagyon durvának találtam,hogy 1-1 beach-en olyan horror árak vannak,hogy csak na! A narancsparton 1 pohár epres jégkása 4,5 euró. A Goa beach-en 1 fél literes ásványvíz 15 euró! HORROR!!!! A vicc csak az,hogy így is megy a bolt nekik! Nem is értem!Nagyon furcsa újra itthon lenni!Olyan trágya idő van,hogy a sírás kerülget!
A Sokratis felszereltsége meglepően jó. Vannak poharak, bögrék, csészék, tányérok, még kiskanál, merőkanál, szűrőkanál is. Kávéfőző nincs, mi azt évek óra viszünk egy kis egyszemélyes kotyogót. Viszont van egy kis tejmelegítő, ha valakinek elég a nescafé, abban forralhat vízet. Egy nagyfazék és egy serpenyő. Kezdéshez kaptunk wc papírt, folyékonyszappant és mosogatószert is. Ez utóbbiak elég is voltak egész végig. Tiszta, rendes a szállás, bár a szlovák szomszédaink panaszkodtak, hogy recseg az ágyuk. Nálunk tökéletes volt. Az is jó, hogy az első emeleten van a szállás, mert néha elnéztem az alagsori lakásokat, hát brrr... Na meg egy szép lugas van a balkon alatt, nem lát fel senki az utcáról. A fürdőben kicsik a mosdók, de a konyhai edények környékén van egy kislavór.
Jaj, haza sem akartam jönni, és már 3 napja itthon vagyunk, vállalnám a visszabuszozást is. Jó nyaralást, üdv