Kedves társak kik egyénileg utaztok,nem szervezett úttal!
Le akarnám foglalni a kompot,mert azt olvastam,hogy legalább indulás előtt 2 héttel nem árt.De ha jól értelmezem akkor a jegyeket ezek postán akarnák kiküldeni, amit elég furcsának tartok ....mert nem mellesleg 29 euró,és ki tudja ideér e addig.Vagy ez így működik?Ti hogyan csináljátok,csináltátok?
Lehet volt már róla szó itt a fórumban, de nem tudok sajna mindent végigolvasni és kíváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatokra!
Kalamaki vagy Laganas inkább? Találtam mindenhol szállást, Kalamakin a Two Brothers-t, Laganason az Alkyonis Hotelt!
Volt már valaki bármelyikben is? Melyiket ajánlanátok inkább?
Laganas esténként tele van angol fiatalokkal, akik igencsak dorbézolnak. Rengeteg a bár, a főutcán egymást érik. Szerencsére mi csak napközben voltunk ott, de akkor is voltak érdekes fejek, akik épp ébredeztek. Kalamakiban nem voltunk így arról véleményt nem tudok mondani.
Szerintem minden nap lehet látni. Mi reggel 6-7 között mentünk le, ott volt a bácsika, aki etette,meg lehetett simogatni is. Én dobtam neki cserébe pénzt.
Mi 50 cc robogót béreltünk, ami itthon egyszemélyes. Mi ketten kb. 140 kg nyomtunk simán felment mindenhol. Emlékeim szerint volt olyan robogó is, aminek az ülés része 2 személynek volt kialakítva, de azt nem tudom, hogy az nem tartozott e nagyobb kategóriába.
Az a simán felment mindenhol mit jelent, merre voltatok? Porto Vromi, Navagio, Xigia? Úgy hallottam ezek a húzósabb részek. És hány km-t bírt ki egy tank és hány literes volt? Csak hogy üzemanyagot is be tudjak saccolni.
A simán felment, azt jelenti, hogy az általad említett helyszíneken jártunk, + a Vasilikos félszigeten is. Mi az idegenvezető segítségével béreltük, mert nem szerettük volna, hogy olyat béreljünk esetleg olcsóbban, ami nem bírja majd. Ezek a robogók szuperek voltak. Meghatározni nem tudom, hogy mennyi volt a fogyasztása, mivel a motorok km órája nem működött egyik robogón sem. Általában úgy indultunk el minden reggel, hogy tele volt a tank, és napközben egyszer rátankoltunk.
Kint nem fog Mi egyszer találkoztunk rendőrökkel, akkor is egy balesetnél.
Nnna, akkor már csak annyi kérdésem lenne, hogy hány napra béreltétek és melyik városból mászkáltatok, hol szálltatok meg? Mert Kalamakiból vagy Laganasból elmenni robogóval Navagio-ig... nem necces?