Biztos, hogy a 10-12 napos turnusok a vonzók, én is azért figyeltem fel rájuk évekkel ezelőtt.
De én továbbra is azt mondom, hogy hozzáállás kérdése az egész. Egy jó példa erre: barátnőm bement egy görög üzletbe, kicsit félénken, köszönés smafu, körbenézte az árukat és kijött azzal, hogy az eladó mérgesen nézett rá, és milyen ellenszenvesek ezek a görögök. Teljesen véletlenül másnap én is arra jártam, mosolyogva odaköszöntem egy Kalimerát és láss csodát, az eladó is mosolyogni kezdett, sőt angolul váltottunk pár mondatot is. Ez csak egy apróság. Persze vannak kivételek, de a többség a kedvességre kedvességgel válaszol. A szlovák sőförünk például onnantól még kedvesebb volt, mikor d' akujem (köszönöm) volt a válaszom arra, hogy betette a böröndjeinket. Mellesleg utaztam más utazási irodával is, hát az Aeolus travelnek szerintem a buszai is sokkal kényelmesebbek. Én például rémesen utaztam az Anett tourssal, akik visszafelé bepakoltak egy jó pár karton Mythos sört az itthoni bulira, és emiatt az amúgy is szűkebb buszon mindenkinek az ülése alá is kellett csomagokat tenni. Soha többé velük.
Sziasztok!
A párommal jövő héten indulunk Sartiba,az ibuszal megyünk és a virozi ap.-ba leszünk,bízom benne hogy jó választás volt az időpont is ,illetve az iroda a szállással együtt.Eddig még nem nyaraltam szeptemberbe mindig augusztusba mentem,csak remélni merem hogy jó időnk lesz.Mindenkinek aki mostanában utazik jó utat és szép "nyarat"kívánok.
Én is most olvastam a hírekben amit "liliana" tett fel, akik mostanában jöttek haza írhatnának valamit, hogy érzékeltek-e valamit ebből a nyugat-nílusi vírusból! És h mennyi szúnyog van Sartiban! Előre is köszi!
Szia,csak neos marmarasban lehet jet skit bérelni. sarti és vourvorun meg hajót( 25 le) elég gyenge. de menj be a központba és a sassos motorkölcsönzőbe keresd Attilát a szerelőt hátha van valami tippje.
Erről a vírusról nem hallottam, de kb. 15-1 hónapja kanyarójárvány volt Görögországban, legalább itthon ilyen hírek keringtek. Még a munkahelyemen is (kórház) küldtek valami hivatalos körlevelet. Az apartmantulajdonosunk (aki 12 éve kint él) viszont nem hallott róla.
Ha igaz is, mi 13 napja már hazajöttünk (sajna), csak nem jön ki rajtunk...
hi, 08.26.-án jöttem haza 8 fővel Sartirol (vad kempingeztem)és nem a narancsparton. Semmi szúnyogot nem észleltem ,inkább a bögöly sötétedés elött.az támadott rendesen. szivesen válaszolok bármilyen kérdésre.minden évben ide járok
Mi a párommal, ma hajnalba értünk haza Sartiból.
Kicsit vissza olvastam a fórumon és látom, hogy nyugat-nílusi fertőzésről tudósítanak. Mi semmit nem tapasztaltunk belőle, és a kint lévő magyarok, görögök se mondtak semmit ezzel kapcsolatban.
Mi az egy hétben amíg kinn voltunk csak egyszer találkoztunk szúnyogokkal...Éjszakára az apartmanba Vape lapkás szúnyogírtót használtunk és nem is voltak. A páromat csak egy csípte meg a kinnt tartózkodásunk alatt.
Bocsi, és még 1 tipp, ha nincsen tengeri jogsid ne jetezz mert 08.21-én 2 Osztrák belefulladt a tengerbe Sarti-Beachen és azóta kint razziáznak a parti őrségtől.